Sziasztok !
Szekszárdon diszkrét akár idősebb pár/házaspár barátja lennék kellemes intim
kapcsolatra tartós rendszeres kényeztetésre és minden jóra. Válaszokat privát várom !
Szekszárdon diszkrét akár idősebb pár/házaspár barátja lennék kellemes intim

Olyan pért keresek ahol minketten imádják a faszt.
DFebrecen+100 km
DFebrecen+100 km
Győr és környéki párnak szívesen lennék házibaratja, szükség esetén van helyem.
Sziasztok privátban??
(Ez egy válasz bikandur77 üzenetére (2020. 01. 12. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 12. vasárnap 09:57

Házi barát kerestetik!
Rèszletek privátban!Nem egyszeri alkalmat keresünk!!
Rèszletek privátban!Nem egyszeri alkalmat keresünk!!
Győri,igényes,intelligens,hellyel rendelkező házibarátot keresünk.
Párok vannak itt?privi....
Sziasztok Albertirsàn helyem van mostantól holnap estig biszex pár esetleg? Minden megoldás érdekel
ráérek ma
Házibarátja lennék pároknak,pasiknak,lányoknak.Mind két félnek teljesítem a kívánságukat,fogadni is tudlak Kecskeméten.

Törölt felhasználó (4195222)

Sziasztok! Már együtt kezeljük az oldalamat a férjemmel.....szeretnénk kipróbálni a többes örömöket......Egyenlőre egy biszex férfi beszállóval.....a többit,privátban...
Sziasztok
Házibarátot keresünk Mosonmagyaróvár környékén. Enyhe bi ok, utazni tudj, átlag magasság, átlag méret, udvarias viselkedés, és gyors számcsere az alap!
Házibarátot keresünk Mosonmagyaróvár környékén. Enyhe bi ok, utazni tudj, átlag magasság, átlag méret, udvarias viselkedés, és gyors számcsere az alap!
Fiú-lány párként meglátogatnánk szimpi pasit ma este budapesten ha van lakásod várjuk leveled.
Sperma partit rendeznék asszonyok lányok párok?Érdekel valakit?Privi..
Asszonyok lányok párok ?privi..
Lány - fiú párral barátkoznék Jászságban.Lenne?
Sziasztok! Már együtt kezeljük az oldalamat a férjemmel.....szeretnénk kipróbálni a többes örömöket......Egyenlőre egy biszex férfi beszállóval.....a többit,privátban...
Párok ?Pestmegye!Privi.......
öreg -nem akarsz egyből a vasárnapi ebédnél is a főhelyre ülni??ennél primitívebb ajánlkozást rég láttam!majd Ők eldöntik mire is kellesz-kellünk nekik!több tiszteletet a Párok felé!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 02. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 02. vasárnap 21:28
Törölt felhasználó (4257052)

Sziasztoook kedves párok, házaspárok.
Dél-pesti 35 éves értelmes és ápolt, humoros és nem utolsó sorban kellően potens hímként keresnék egy budapesti párt, házaspárt minden földi jóra, természetesen csakis etero alapon.
Tegyük együtt boldoggá kedves feleséged, halmozzuk el csókokkal, símogatásokkal, kössük be a szemét és lepjük meg egy négykezes masszázzsal minden egyes résébe kellően betekintve.
Hordozzuk mint egy királynőt ágyról ágyra, asztalról asztalra és nem utolsó sorban farkincáról farkincára.
Csak is érzelmileg stabil párokat keresek, nem akarok pótlék lenni, csak egy kis plusz.
Nem sietek
Várom privátban a jelentkezést.
Puszi és pacsi
Dél-pesti 35 éves értelmes és ápolt, humoros és nem utolsó sorban kellően potens hímként keresnék egy budapesti párt, házaspárt minden földi jóra, természetesen csakis etero alapon.
Tegyük együtt boldoggá kedves feleséged, halmozzuk el csókokkal, símogatásokkal, kössük be a szemét és lepjük meg egy négykezes masszázzsal minden egyes résébe kellően betekintve.
Hordozzuk mint egy királynőt ágyról ágyra, asztalról asztalra és nem utolsó sorban farkincáról farkincára.
Csak is érzelmileg stabil párokat keresek, nem akarok pótlék lenni, csak egy kis plusz.
Nem sietek

Puszi és pacsi
Sziasztok 40 éves sportos igényes férfi keres !
privi.....

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok