Kiskunfélegyháza és környékén lennék házibarát vagy speciális masszőr. Nem független, egészséges férfi vagyok.
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék házibaratnak
Párhoz csatlakoznék házibaratnak

Rendszeres,kötetlen, barátja lennék párnak!

Sziasztok! Holnap estére keresünk fiatal srácot( max 30) a hölgy kényeztetésére! Kép nélkül ne, privát üzenetet kérünk

Harisnya kedvelő pár/nő esetleg lenne pest megye nyugati részén aki ismerkedne?

Férfit keresünk Pilisvörösvár és közvetlen környékéről 40-55 évesig.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok !
Szekszárdon nyitott pár/házaspár barátja lennék redszeres és tartós kényeztetésre. Választ privát várom !
Szekszárdon nyitott pár/házaspár barátja lennék redszeres és tartós kényeztetésre. Választ privát várom !
Nagykanizsai pàr hàzibaràtjy lennèk, hetero alapon.
sziasztok!34 éves debreni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Sziasztok .sexcentrikus idősebb urat keresnénk hazibarátnak.fontos az Apoltság.nembajnha perverz. Anal függő nő vagyok.nagyfarok előnyben. De ebben a korosztalyban.szivesen valaszolok bárkinek. Puszi.
Bármilyen korú pár házibarija lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Nagyon szépek a képeid!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 02. 14. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú távra keresünk házibarátot, lehetőleg a közelünkből.
sajnos senki,nagyon gány lett a kínálat,már 1 év alatt is!
Párhoz csatlakoznék bi vagy hetero alapon házibarátnak, Szombathely és környékén.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! Ma estére fiut várunk. Adatlapot olvas! Akit kiválasztunk annak írunk. 40- es pár vagyunk. 13.ker
Bármilyen korú pár házibarija lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok. Ki jönne velem holnap, a kecskeméti fürdőre?