Sziasztok asszonyok lányok párok Gödöllőn házibarát lennék 40 éves sportos kan ,privi.......

sziasztok! 34éves debreceni pár vanyunklányt keresünk lányos játékora ma estére helyünk van! pártól se zárkozunk el!

Pest megye és környékén kedves pár házibarátja lennék akár rendszeresen is.Macis alkatú vagyok és kapcsolatban élek.Fotóim videóm vannak fent.Ha érdekes lehetek várom priviben a jelentkezéseteket.Diszkréció adott!

Békésmegyei pár hosszabbtávra???

Beleélvezős játékokat kedvelő hölgyet/párt keresek kellemes időtöltésre.
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
küldenél egy személyes bemutatkozó levelet?
bibikini112@gmail.com-ra? Vár egy pár, remélhetőleg nem hiába. (Ez egy válasz creampieman üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 10:16
bibikini112@gmail.com-ra? Vár egy pár, remélhetőleg nem hiába. (Ez egy válasz creampieman üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Párok!
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok, olyan pár lenne az ideális, ahol a szexuális vonzalmon túl egy pici érzelmet is bele lehetne vinni a kapcsolatba, ahol egy picit én is magaménak érezhetném a hölgyet (pl. csók, igazi kapcsolatra jellemző gyengédség és kényeztetés). Az érzéketlen, vad dugás nem az én asztalom...
Adatlapomon minden fontos információ megtalálható, de elöljáróban annyit megjegyeznék még, hogy a testem szőrös, intimtájék minimum fazonirozott, igény esetén borotvált. Átlagos mérettel és sok spermával rendelkezem.
Amennyiben érdekes vagyok számotokra kérem irjatok belső levelet.
Szép napot
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok, olyan pár lenne az ideális, ahol a szexuális vonzalmon túl egy pici érzelmet is bele lehetne vinni a kapcsolatba, ahol egy picit én is magaménak érezhetném a hölgyet (pl. csók, igazi kapcsolatra jellemző gyengédség és kényeztetés). Az érzéketlen, vad dugás nem az én asztalom...
Adatlapomon minden fontos információ megtalálható, de elöljáróban annyit megjegyeznék még, hogy a testem szőrös, intimtájék minimum fazonirozott, igény esetén borotvált. Átlagos mérettel és sok spermával rendelkezem.
Szép napot

valaki,aki megfelel?
sziasztok! 30 debreceni pár vagyunk lányt keresünk hétvégére páromnak szülinapja alkalmából helyünk van!

Ha még keresel somogyból jelentkezem
(Ez egy válasz jópicsa üzenetére (2020. 02. 19. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Győr környékén ismerkednék párral.
Sportos pasi dunaújvárosi rejtekhelyén hölgyet, párt fogad....
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről.
Hajdú-bihari párnak lennék házibarátja hosszútávon.Bármiben partneretek tudok lenni.Sok szabadidővel,hellyel rendelkezem,intelligens,toleráns,diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok,kellemes pár diszkrét partnere lennék rendszeres randikon.Bajai helyes pasi vagyok.
Reméljük össze jön ha mi már messze lakunk sajna
(Ez egy válasz Meretes27 üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 09:59

Sziasztok ! Párral ismerkednék ( Hosszabb távra )
Szex és közös programok is.
Levelet írj privátban.
További szépnapot mindenkinek.
Levelet írj privátban.
Kedves Párok!
Szép napot
Szép napot

Sziasztok ! Párral ismerkednék ( Hosszabb távra )
Levelet írj privátban.
Levelet írj privátban.
hazibarát lennék
csak szopatok

Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.