Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok. Ma napközben keresek Budapest Miskolc vonalon Hölgyet vagy párt 3-as játékra. Igényes megbízható pasi vagyok. Privát üzenetet.
Kedves Párok!
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok. A méretem átlagos és sok spermát spriccelek
Amennyiben érdekes vagyok számotokra kérem irjatok belső levelet.
Szép napot
Igényes, ápolt férfiként keresek olyan házaspárt, akik hosszútávra szeretnének házibarátot, hetero alapon.
Mindig vidám értelmiségi férfi volnék, aki szexuálisan túlfűtött és rendelkezik némi (nem túl sok) tapasztalattal a hármas szex világában.
Az ágyban odaadó és gyengéd vagyok. A méretem átlagos és sok spermát spriccelek
Amennyiben érdekes vagyok számotokra kérem irjatok belső levelet.
Szép napot

Sziasztok!Volt sportolóként keresek egy szimpatikus Budapesti,vagy környéki párt!Elég nagy tapasztalatom van a 2 férfi egy nő felállásban! Én biszexuális vagyok,de heteró párokhoz is szívesen csatlakozok! Budaörsön élek és fogadni is tudok!
Bi pasit keresünk házibarátnak 45éves korig.
Csak az írjon privátban, aki tud utazni, és komolyan is gondolja.
A kamusikból már elegünk van.
Csak az írjon privátban, aki tud utazni, és komolyan is gondolja.
A kamusikból már elegünk van.
Péntek vagy szombat este taliznank szimpi pasival vagy párral pesten,legyen helyetek meglatogatunk.Varjuk leveled elképzeléseid.
senki nem ismerkedik?Olvassatok már!!!
Nyiregyhazi f-l par keres igenyes , nőt , párt, szortelen fiatal jomeretu pasit.
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak bővebben az adatlapunkon
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak bővebben az adatlapunkon
Sziasztok! A7-ten napközben,este kecskeméti hölggyel párral találkoznék. Igényes és sok mindenre vevő vagyok. Csak privátba köszönőm
Bisex házibarátot keresek. Kecskemét-Dunaújváros. Privát
Sziasztok heves megyében lenék házibarat
senki??
Sziasztok.Párt esetleg hölggyet keresek.. normális,kedves és igényes.. Normális levelet varok.. szívesen lennék házi barát..Szimpátia fontos számomra.
sziasztok

Sziasztok! Házibarát állást keresnék..
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén.
Sziasztok! Örömmel ismerkednék Szolnok környéki párral. Ápolt, diszkrét, értelmiségi vagyok hosszú távú kapcsolatot szeretnék kialakítani. Utazni tudok. Helyet is tudok biztosítani, akár alkalmi kapcsolatoknak is. Privát üzeneteket várok, ki valóban komolyan gondolja. További szép napot.
Sziasztok! Kezdő nyitni szándékozó párral ismerkednék Pest és a szomszédos megyékben. Mindenkinek szép estét!
Szegeden illetve környékén diszkrét 42éves férfikét hosszú távon házi barát lennék.