Sziasztok házibarátot kereső párok! Szegedi ápolt, kitartó, nagy és vastag méretű, hosszabb szexjátékokat kedvelő férfi vagyok. Aki a megbeszélt időpontban meg is jelenik! Szegedi vagy környékbeli pár vagy házaspár, házibarátja lennék. Diszkréció adott és elvárt. Privát üzenetbe várom jelenkezéseteket.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok.Lánnyal párral ismerkednék.Helyem nincs,de utazni tudok.Üdv
ha senki, akkor ti sem...?! gondolom magatoktól kérdeztétek meg elsőként, és ha a senki már ott sem cáfolódott meg, mert akkor ugye a 'senki' már nem is állná meg a helyét... Na, mindegy, csak egy gondolat volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 14. szombat 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 14. szombat 14:40

Törölt felhasználó (3147212)

senki nem keres komoly céllal?
Sziasztok.Lánnyal párral ismerkednék.Helyem nincs,de utazni tudok.Üdv
Sziasztok
Hétvégén Győrben ápolt potens, borotvált sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal
Hétvégén Győrben ápolt potens, borotvált sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal
Sziasztok!Macis 45éves pasiként házibarát lennék budapesti párnál.
Hetero párként keresünk fiatalabb férfit. most már max. 32 év Hölgy tagunk kényeztetésére. Települést később pontosítom. Pest megyében vagyunk.
Bármilyen korú pár házibarátja lennék Tatabánya, és Esztergom környékén
Dehogynem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 14. szombat 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

De

Házibarát lennék pesten.irjatok
Pár házi barátja lennék a dél dunántúlon, 44 éves diszkrét pasi vagyok ,helyem van ,utazni tudok!
Feleséget basznék férje írányításával nem nagy mérettel.Írjatok.Kapcsolatban vagyok diszkréció adott.
Párt keresek ma estére.Magas sportos nagy méretű pasi.Csak fogadni tudlak benneteket hétvégi házamban.Hármas felállás hetero alapon,vagy csak nézd,hogy szopatom,dugok repítem a csúcsra,barátnőd,felesége.
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben . UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok