Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Hali. Alkalmi vagy akár rendszeres szórakozáshoz keresek partnert,hölgy esetleg jó fej pár személyében.
Akit esetleg érdekel az dobjon nyugodtan egy privátot
Akit esetleg érdekel az dobjon nyugodtan egy privátot

Mi pár vagyunk! Házibarátot keresünk! Írj. Válogatunk.

nyékládháza környékén keresünk házi barátot.30 55 közti nagy farku férfit,rendszeres heti többszöri találkozásra.privin ...
Sziasztok szép Vasárnapot
32 éves mackós férfi vagyok szívesen lennék egy Házi Barát. Egy kedves párnak vagy házaspárnak a legbizalmasabb barátja, akár lennék lelki társa, és egyéb dologba partneretek. Nincs Biszex hajlamom ezt tisztázni szeretném előre! Keresés Dél Fejér megyei Mezőszilas, és a Somogy megyei Tab és környéken.
Várom kedves érdeklődök leveleit
32 éves mackós férfi vagyok szívesen lennék egy Házi Barát. Egy kedves párnak vagy házaspárnak a legbizalmasabb barátja, akár lennék lelki társa, és egyéb dologba partneretek. Nincs Biszex hajlamom ezt tisztázni szeretném előre! Keresés Dél Fejér megyei Mezőszilas, és a Somogy megyei Tab és környéken.
Várom kedves érdeklődök leveleit
Békés megyében házibarát lennék! A.
Sziasztok
Budapesti házaspárt keresnék
48 éves fiatal sportos enyhe bi pasi vagyok.Izgaz a hármas felállás,bár mibe belemegyek.
Csak Budapesten mivel van párom így nem tudók utazni
Budapesti házaspárt keresnék
48 éves fiatal sportos enyhe bi pasi vagyok.Izgaz a hármas felállás,bár mibe belemegyek.
Csak Budapesten mivel van párom így nem tudók utazni
Sziasztok. Mi lenék házibarát...
(Ez egy válasz 467kpd üzenetére (2020. 03. 24. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopron környékén lennék házibarátja egy 50 + os párnak. Minden érdekel ami gyönyört okoz.
feri196906@freemail.hu
feri196906@freemail.hu
Gödöllő - Vác környékén lennék heteró házibarát!
Sziasztok házibarát lennék kedves jo fej házas társnak mindenre nyitott ápolt pasi vagyok egybe ezermester
Házi barátot, barátokat keresünk a hölgy örömére.
Baranya megyebe keresunk hazi baratot felesegemnek gangbangra
Sziasztok 43 éves férfi vagyok szívesen szoptatnák dugnám párok hölgy tagját kocsimban. Átlagos méretem van szeretek mindent a szexben szegeden vagy a környéken keresek
potens 40felettiként keresek, képeim itt, találj meg!
Sziasztok! Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Némi protekcióval 2-3 naponta teszteltetek Koronára. Képek, infók az adatlapon, privát üzenetben elérsz. Szép napot mindenkinek!
Budapesti hölgy vagy párt keresek
Sziasztok. Kecskeméten ma valaki a szabadna?
Házibarát lennék, de főleg kettesben a nő örömére
Budapest és környéke hétköznap délelőtt vagy kora délután. Ápolt, intelligens, jó humorú, magas jóképű, és roppant szerény, szexben jártas és heteró alapon nyitott pasi vagyok.

Othon unatkozó hölgy házi játszó társa lennék