40 éves sportos férfi házibarát lenne ,privi....

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Házibarát lennék kedves párnál.Diszkréció adott és elvárt.Vastag de nem túl nagy fazonra borotvált mindig teli farkam van.Fotóim videóm van fent.Írjatok.
Sziasztok! Nagykanizsán 60 feletti pár házibarátja lennék! Mindkét fél örömére!

Sziasztok. Pest megye Déli részéről, vagy Bács Megye Északi részéről, ismerkedni szeretnék párral! Házibarátot kereső 30-40-50 és párok a gondolkodok. 40 és diszkrét pasi vagyok, nem egy alkalomra gondolok, ha a kölcsönös szimpátia megvan. Találkákra alkalmas helyem is lenne Bács megy Északi részén. Csak azok keressenek, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Mindenkinek élményekben gazdag ismerkedés kívánok.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék 40-es, 50-es párral.
Ismerkednék, barátkoznék 40-es, 50-es párral.
Párral barátkoznék házilag.. smile ...Tatabánya, Esztergom...
sziasztok ,mostani helyzetre való tekintettel egyenlőre csak ismerkedünk. . hetero párként egyedülálló fiatalabb max 30 év közelit . reális távolságból férfi társaságát keressük nem egy estére .. hely van .
Ma valaki kecskeméten?
írjátok engem érdekel
(Ez egy válasz zsozso001 üzenetére (2020. 04. 29. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Fiatal valós pár vagyunk, kis tapasztalattal, szívesen ismerkednénk fiatal, kedves, kulturált, átlagos alkatú sráccal. Helyünk nincsen. Ha szimpatikusak vagyunk írj.
Fiatal valós pár vagyunk, kis tapasztalattal, szívesen ismerkednénk fiatal, kedves, kulturált, átlagos alkatú sráccal. Helyünk nincsen. Ha szimpatikusak vagyunk írj.

nagyobb intim mérettel rendelkező férfit keresünk harmadiknak
Eger és környékén ismerkednék - nem most és nem azonnal - 40 feletti nagyon férfias aktív bi férfivel vagy bi férfi tagú párral, kezdő férfi is írhat. Hátha van olyan aki elolvassa és magára ismer...
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok
Budapesti párt keresek,tiszta ,ápolt 48 éves vékony sportos pasi vagyok, egy kis bi belefér
Budapesti párt keresek,tiszta ,ápolt 48 éves vékony sportos pasi vagyok, egy kis bi belefér
Sziasztok.
Szívesen ismerkednék házibarátot kereső párral! Pest megye Déli részéről, vagy Bács-Kiskun megye Északi részéről. Utazás nem jelent gondot, találkára alkalmas helyem is lenne Észak Bácsba.
Szívesen ismerkednék házibarátot kereső párral! Pest megye Déli részéről, vagy Bács-Kiskun megye Északi részéről. Utazás nem jelent gondot, találkára alkalmas helyem is lenne Észak Bácsba.
Sziasztok,,,párral ismerkednék Csongrád megye és környékén,,igényes,normális diszkrét férfi !!!
Sziasztok! Két farkincát akarok szopni. Ehhez keresek ápolt férfit a közelből, aki az esti órákban ráér. Jelenleg kizárólag szopás jöhet szóba. UNI Bi pasik előnyben. Privát leveleket várok.Vagy fényképpel az oralpar808@gmail.com címre ami jelentősen meggyorsítja a dolgokat.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék kedves párral!