Sziasztok. Kecskeméten valaki? Htávra.
Keresünk barátott
Sziasztok! házibarát lennék...
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Perverz. Anal kedvelő ffi t keresünk. Csak 60 asokat. Esetleg 2 ffi t is. Csinos Ápolt feleségnek.
Budaörsi házamban fogadnék párokat!Akár csak nézőként,vagy mindkét félt lemasszírozóm,mindenre nyitott vagyok!I
Szia! Erre az állapotra tekintettel viberes huncutságokra nőt keresek! Diszkréció fontos
Sziasztok.Hajdú-Biharban lennék házibarát.
Sziasztok! házibarát lennék...
Sziasztok.Pár vagy Hölgy társaságát keresem hosszútávra minden megoldás érdekel.Távolság nem akadály Sziasztok
Párral barátkoznék házilag.. smile ...Tatabánya, Esztergom...
Helló sziasztok!
Veszprém és környékén keresek lányt, párt, elhanyagolt házi asszonyt minden jóra. Kizárólag a hölgy kényeztetésére. További szép estét
Veszprém és környékén keresek lányt, párt, elhanyagolt házi asszonyt minden jóra. Kizárólag a hölgy kényeztetésére. További szép estét
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, akár a nejem passzív részvételével is( a nejem csak nézné), de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Masszírozni tudó házibarátot keresünk, aki rendszeresen kényeztetné hölgytagunkat.
Sziasztok!
Budapesti, 11.kerben élő srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal.
Üdv
Budapesti, 11.kerben élő srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal.
Üdv
Sziasztok!
Megbízható, türelmes pasit keresünk harmadiknak, hetero alapon.
A társkereső lapunk figyelmes olvasása és értelmezése az első szűrőnk, aki azon kívül esik kérjük ne írjon, nem fogunk válaszolni!
Értelmes, nem kétszavas bemutatkozó leveleket várunk.
Megbízható, türelmes pasit keresünk harmadiknak, hetero alapon.
A társkereső lapunk figyelmes olvasása és értelmezése az első szűrőnk, aki azon kívül esik kérjük ne írjon, nem fogunk válaszolni!
Értelmes, nem kétszavas bemutatkozó leveleket várunk.
Sziasztok!
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
Párokkal lányokkal ismerkednék Borsod és környéke.
Sziasztok!
Potens,jó adottságú barátot keresünk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Potens,jó adottságú barátot keresünk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Sziasztok Szilárd vagyok,
34 éves vállalkozó Szeged-Budapestről, fiatalos - sportos testalkattal.
Azért regisztráltam az oldalra nemrégiben, hogy komoly s egyben játékosságra, igényes erotikára, flörtre, jó és tartalmas beszélgetésre nyitott nővel, vagy párral ismerkedjem.
Olyan nőt vagy párt keresek akiknek van igényük, és hasonló dolgokat keresnek mint én, pl. egy kellemes borozás melletti flört, viccelődés-egymásra hangolódás is vitális része egy ismerkedésnek.
Jelszó: Szimpátia-kémia és diszkréció
(Kizárólag heteró alapon)
Magamról pár szót, sokat utazom, relative sok szabadidővel rendelkezem, rendszeresen sportolok, nem dohányzom.
A nagy számok törvénye nem érdekel, a mínőség sokkal fontosabb, és nem aznap sebtiben megbeszélt találkozókat keresek.
A fentiekben részletezett nővel, párral ismerkednék szívessen.
Üdvözlettel, Szilárd
34 éves vállalkozó Szeged-Budapestről, fiatalos - sportos testalkattal.
Azért regisztráltam az oldalra nemrégiben, hogy komoly s egyben játékosságra, igényes erotikára, flörtre, jó és tartalmas beszélgetésre nyitott nővel, vagy párral ismerkedjem.
Olyan nőt vagy párt keresek akiknek van igényük, és hasonló dolgokat keresnek mint én, pl. egy kellemes borozás melletti flört, viccelődés-egymásra hangolódás is vitális része egy ismerkedésnek.
Jelszó: Szimpátia-kémia és diszkréció

(Kizárólag heteró alapon)
Magamról pár szót, sokat utazom, relative sok szabadidővel rendelkezem, rendszeresen sportolok, nem dohányzom.
A nagy számok törvénye nem érdekel, a mínőség sokkal fontosabb, és nem aznap sebtiben megbeszélt találkozókat keresek.
A fentiekben részletezett nővel, párral ismerkednék szívessen.
Üdvözlettel, Szilárd