Párral barátkoznék házilag.. smile ...Tatabánya, Esztergom...
Sziasztok!
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 28. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 28. kedd 09:37
Szolnok

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Sziasztok Ajkán és környékén keresem azt a párt aki szívesen látna maguknál vagy nálam egy közös hancurra. Hosszabb távú kapcsolatban gondolkodom. Megbízható egyedülálló diszkrét pasi vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket a leveleteket privátban várom. Köszi szép napot mindenkinek.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Májusi ajánlat! Csók Kedves 50+60+70+ kedves hölgyek! Siófok vizparti Apartmanba hétköznapi 1 éjszakás / 2 nap / kellemes pihenésre várlak! Természetbeli juttatás,szeresd és élvezd a sex minden kellemes érzését! Kulturált,ápolt,igényes hölgy legyél,hozhatod magaddal barátnődet,vagy lányodat is! Esetleg más kivánságod lenne jelezd! Amit hozni kell magadat,magatokat,esetleg ha van játékszeredet.50 alatti vagy megbeszéljük! Meguntad a városi bezártságod akkot itt a helyed! Puszi Nektek!
Sziasztok kedves szex kedvelők.
Felhívnám minden szexre nyitót beválalos szingli nőneket és pároknak a figyelmét hogy Kellett Somogy megyében Siófok tól 40 kb re kb a Corona vírus utánra szerveznék egy ismerőssel egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit!!!!!
Anyagi vonzata nincs csak a kedvet lazító Alkohol és úditöt kellene hozni!!!
Nagyon fontos Dolog lenne hogy ha valaki Párban érkezik!!! Legyen minden hölgy nyitot ne ranagadjunk le a párjánál a szabad pasikat is le LEHET TÁNGAD!! Kényeztetni!!! És viszont nőt is!! Nagyon fontos Szingli férfi intim képet küldene jelentkezéskor azonnali kizárás jelent. Nem a farok méret a lényeg hanem a jó társasság! És a Szex minden téren! Ami fontos dolog még hogy a partin korosztály 18 - 55 éves korig keresünk jelentkezőket. És jelentkezni Privátba
egy kis bemutatkozót, és egy egyszerű nyaralós képet ahol esetleg fürdőruhás ez mindenkire vonatkozna szingli csajra, pár, férfira!!!!!
Felhívnám minden szexre nyitót beválalos szingli nőneket és pároknak a figyelmét hogy Kellett Somogy megyében Siófok tól 40 kb re kb a Corona vírus utánra szerveznék egy ismerőssel egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit!!!!!
Anyagi vonzata nincs csak a kedvet lazító Alkohol és úditöt kellene hozni!!!
Nagyon fontos Dolog lenne hogy ha valaki Párban érkezik!!! Legyen minden hölgy nyitot ne ranagadjunk le a párjánál a szabad pasikat is le LEHET TÁNGAD!! Kényeztetni!!! És viszont nőt is!! Nagyon fontos Szingli férfi intim képet küldene jelentkezéskor azonnali kizárás jelent. Nem a farok méret a lényeg hanem a jó társasság! És a Szex minden téren! Ami fontos dolog még hogy a partin korosztály 18 - 55 éves korig keresünk jelentkezőket. És jelentkezni Privátba
egy kis bemutatkozót, és egy egyszerű nyaralós képet ahol esetleg fürdőruhás ez mindenkire vonatkozna szingli csajra, pár, férfira!!!!!

Vas, Zala megyében keresek 45-60 között hölgyet vagy pàrt! Nagy farkú, jóképű! Írj privát üzenetet!
Sziasztok! Debreceni házaspárként keresünk nőt lányos játékokra! Helyünk időnk van!
Sziasztok Párt keresek hosszútávra ha esetleg lenne ilyen
Budapesten keresek megbízható komoly párt
valaki keres párt adatlapja alapján?
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
valaki keres párt adatlapja alapján?
Sziasztok. Ohh, akkor ma esti kis iszogatás beszélgetős és jó tartalmas szex. Kedves párral. Bp i pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna feleség kényeztetéshez persze kölcsönösen . NEM EGY ESTÉRE
Szép napot. Bp pasiként kedves párt keresek csatlakoznék. Ma este, hólnap. Akár nálam is meg oldható de persze utazok is.
Hétvégére keresek Hölgyet vagy párt, aki szívesen eljönne egy finom masszázsra Hozzám.
Debrecen-Újkert
Debrecen-Újkert
Sziasztok!
Ma estére keresek párt vagy lányt minden jóra!
Sopron környéken! van!
Diszkréció adott!
Ma estére keresek párt vagy lányt minden jóra!
Sopron környéken! van!
Diszkréció adott!
Sziasztok Ajkán és környékén keresem azt a párt aki szívesen látna maguknál vagy nálam egy közös hancurra. Hosszabb távú kapcsolatban gondolkodom. Megbízható egyedülálló diszkrét pasi vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket a leveleteket privátban várom. Köszi szép napot mindenkinek.