Sziasztok Pár barátságát keresem bosszútávra
Sziasztok!
Van itt olyan pár, aki szépen fokozatosan bevezetne a hármas együttlét rejtelmeibe? Tehát nem egyből a szexuális együttlétre kerülne sor, hanem akár egyenlőre orális szex és apró dolgokra gondoltam
Nem számít a kor, alkat, státusz, szexuális beállítottság. (hetero, bi)
Az elmúlt időszakban korlátozottan éltem meg a vágyaimat a korai magömlésem miatt, de ezen lehet változatni.. Fő az őszinteség.
Budapesten élek, 29 éves, Rák csillagjegyben születtem, Kos az aszcendensem, ha ez számít. Természetet szerető, mindig kiránduló, nyitott vagyok a világra és a benne élőkre, mindig pozitív, mosolygós vagyok és az egyszerűségben rejlő szépségeket értékelem az életben.
Van itt olyan pár, aki szépen fokozatosan bevezetne a hármas együttlét rejtelmeibe? Tehát nem egyből a szexuális együttlétre kerülne sor, hanem akár egyenlőre orális szex és apró dolgokra gondoltam
Nem számít a kor, alkat, státusz, szexuális beállítottság. (hetero, bi)
Az elmúlt időszakban korlátozottan éltem meg a vágyaimat a korai magömlésem miatt, de ezen lehet változatni.. Fő az őszinteség.
Budapesten élek, 29 éves, Rák csillagjegyben születtem, Kos az aszcendensem, ha ez számít. Természetet szerető, mindig kiránduló, nyitott vagyok a világra és a benne élőkre, mindig pozitív, mosolygós vagyok és az egyszerűségben rejlő szépségeket értékelem az életben.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Budapesten vagy Pest megyeben vannak parok akik a kispadon adnak helyet?

Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
De... nagyon is az...
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözletem, kérdés... mikor lesznek a vírus utáni idők? Sajnos, még nem tudni...
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 05. 20. szerda 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 05:04

ziasztok!
Párt vagy pasit keresnénk, a virus utáni idökre!!
Fejér megyeiek elönyben!S
Sziasztok!Csongrád megye és környékén keresek olyan párokat akik szeretnének házibarátot ,egy normális,igényes és diszkrét Férfi személyében!!
ziasztok!
Sziasztok. Egymást szerető fiatalos pár vagyunk,keresünk egy intelligens, értelmes,nemdohányzó szőrtelen fiatal bi-srácot MAX. 30 éves korig mindkettőnk számára.A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben odakerül a sor akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni,ne úgy mint az utóbbi 3 gyászhuszár.
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,ne irj.Heteró fiút nem keresünk!
Köszönjük...
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben odakerül a sor akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni,ne úgy mint az utóbbi 3 gyászhuszár.
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,ne irj.Heteró fiút nem keresünk!
Köszönjük...
Sziasztok, 3as terén nyitni szándékozó tapasztalatlan párt keresek mert én is tapasztalatlan vagyok ezen a téren. Baráti kapcsolatot keresek normális értékrendekkel! Kellemes estét mindenkinek.
Kecskeméti pár erotikus segédeszköze lennék kellemes élvezésre
Az orális szex az nem szexuális együttlét?
(Ez egy válasz Mickeyman üzenetére (2020. 05. 18. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 18. hétfő 20:15

Sziasztok!
Van itt olyan pár, aki szépen fokozatosan bevezetne a hármas együttlét rejtelmeibe? Tehát nem egyből a szexuális együttlétre kerülne sor, hanem akár egyenlőre orális szex és apró dolgokra gondoltam? Nem számít a kor, szexuális beállítottság. (hetero, bi)
Budapesten élek és idén leszek 30 éves, Rák csillagjegyben születtem, Kos az aszcendensem, ha ez számít. Természetet szerető, mindig kiránduló, nyitott a világra és a benne élőkre, mindig pozitív és az egyszerűségben rejlő szépségeket értékelem az életben srác vagyok.
Van itt olyan pár, aki szépen fokozatosan bevezetne a hármas együttlét rejtelmeibe? Tehát nem egyből a szexuális együttlétre kerülne sor, hanem akár egyenlőre orális szex és apró dolgokra gondoltam? Nem számít a kor, szexuális beállítottság. (hetero, bi)
Budapesten élek és idén leszek 30 éves, Rák csillagjegyben születtem, Kos az aszcendensem, ha ez számít. Természetet szerető, mindig kiránduló, nyitott a világra és a benne élőkre, mindig pozitív és az egyszerűségben rejlő szépségeket értékelem az életben srác vagyok.
sziasztok! egyedülálló, egyedül élő, sportos, potens srác ismerkedne.
Sziasztok!
Sziasztok!
Kaposvár,Kaposvár környéki fiúval.férfivel ismerkednénk.
Kaposvár,Kaposvár környéki fiúval.férfivel ismerkednénk.
Sziasztok! Kecskemét kkr ismerkednék!
Sziasztok! Párokat keresnék..
Sziaszok.
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak .
Párral barátkoznék házilag.. Tatabánya, Esztergom...