Sziasztok!
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 06:41
Szolnok

Törölt felhasználó (73899)

Sziasztok!
Szolnok
Szolnok

Holnap péntek délben szeretném kedvesem meghívni
egy kávéra, és persze nem kávé lenne belőle, hanem egy
meglepetés dugás harmadik pasival.
Ami szeretnék tőled: tudj minket fogadni, legyél 35 év felett,
nézz ki jól, legyen nagy farkad.
Sajna helyünk nincs, és csak kb 1 órát érünk rá.
Előny II, V, VI, XII. kerület.
Irj rám, ha érdekel....
dr. Koboldo
egy kávéra, és persze nem kávé lenne belőle, hanem egy
meglepetés dugás harmadik pasival.
Ami szeretnék tőled: tudj minket fogadni, legyél 35 év felett,
nézz ki jól, legyen nagy farkad.
Sajna helyünk nincs, és csak kb 1 órát érünk rá.
Előny II, V, VI, XII. kerület.
Irj rám, ha érdekel....

dr. Koboldo
Szombathely és környékén (max100km) keresek párt, akihez rendszeresen csatlakozhatnék, akár baráti kapcsolat.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok idösebb hölgy vagypár barátja lennék jászberény és környékén.
Sziasztok, szép napot. Bp pasiként párt keresek, csatlakoznék ha szinpatikus lennék. Ma, holnap is szabad vagyok, akár nálam is van helyem.
A rendszer nem írja át valamiért a valódi korom van beállítva pedig
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 14:53
Törölt felhasználó (897166)

102 évesen még jól bírod gratulálok !
SZIASZTOK ! Igazad van nem lehet tudni mikor lesz ,hogy minden korlátozást feloldanak ..Pest megye ebből a szempontból hátrányban . SAJNOS ! de ADDIG IS ISMERKEDÜNK MI IS DE CSAK VIRTUÁLISAN.ill olyannal aki több levélváltás után is hajlandó szabadtéren találkozni szexmentesen .
(Ez egy válasz Laci52 üzenetére (2020. 05. 20. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 08:37

Üdvözletem, kérdés... mikor lesznek a vírus utáni idők? Sajnos, még nem tudni...

Sziasztok . Korlátozásokat figyelembe véve körültekintően keresgélünk . Pár vagyunk és maximum 30 év környéki fiatal potens férfi táraságát keressük pest megyéből .többi elvárás az adatlapon.,
Sziasztok. Ismerkednék. Priv levelet kérnék. Köszönöm. Sziasztok.

Törölt felhasználó (4174722)

Sziasztok! 47-50 éves pár vagyunk nőiesen telt hölgytaggal . Nagy intim méretű, potens férfit keresünk 30-45ig
Sziasztok!
Olyan pár házibarátja lennék aki bevezetne a többes terén teljesen kezdőként ebbe az örömökbe.
Hosszú távra tervezek mivel szeretném lekötni magam állandó házibarátként egy párnál.
Megkereséseket levélben várom!
Olyan pár házibarátja lennék aki bevezetne a többes terén teljesen kezdőként ebbe az örömökbe.
Hosszú távra tervezek mivel szeretném lekötni magam állandó házibarátként egy párnál.
Megkereséseket levélben várom!
102 évesen még jól bírod gratulálok !
(Ez egy válasz Balaton19 üzenetére (2020. 05. 20. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Pár barátságát keresem bosszútávra
Sziasztok!
Van itt olyan pár, aki szépen fokozatosan bevezetne a hármas együttlét rejtelmeibe? Tehát nem egyből a szexuális együttlétre kerülne sor, hanem akár egyenlőre orális szex és apró dolgokra gondoltam
Nem számít a kor, alkat, státusz, szexuális beállítottság. (hetero, bi)
Az elmúlt időszakban korlátozottan éltem meg a vágyaimat a korai magömlésem miatt, de ezen lehet változatni.. Fő az őszinteség.
Budapesten élek, 29 éves, Rák csillagjegyben születtem, Kos az aszcendensem, ha ez számít. Természetet szerető, mindig kiránduló, nyitott vagyok a világra és a benne élőkre, mindig pozitív, mosolygós vagyok és az egyszerűségben rejlő szépségeket értékelem az életben.
Van itt olyan pár, aki szépen fokozatosan bevezetne a hármas együttlét rejtelmeibe? Tehát nem egyből a szexuális együttlétre kerülne sor, hanem akár egyenlőre orális szex és apró dolgokra gondoltam
Nem számít a kor, alkat, státusz, szexuális beállítottság. (hetero, bi)
Az elmúlt időszakban korlátozottan éltem meg a vágyaimat a korai magömlésem miatt, de ezen lehet változatni.. Fő az őszinteség.
Budapesten élek, 29 éves, Rák csillagjegyben születtem, Kos az aszcendensem, ha ez számít. Természetet szerető, mindig kiránduló, nyitott vagyok a világra és a benne élőkre, mindig pozitív, mosolygós vagyok és az egyszerűségben rejlő szépségeket értékelem az életben.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok! Budapesten vagy Pest megyeben vannak parok akik a kispadon adnak helyet?

Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
De... nagyon is az...
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözletem, kérdés... mikor lesznek a vírus utáni idők? Sajnos, még nem tudni...
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 05. 20. szerda 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 05:04

ziasztok!
Párt vagy pasit keresnénk, a virus utáni idökre!!
Fejér megyeiek elönyben!S
Párt vagy pasit keresnénk, a virus utáni idökre!!
Fejér megyeiek elönyben!S