Sziasztok! Ma estére keresünk utazni tudó srácot Borsod vagy Szabolcs megyéből 3-as kalandra a hölgy örömére.
Sziasztok! Jóni masszázst kedvelő pár házibarátja lennék!
Sziasztok!
Házibarátot keresünk.
Házibarátot keresünk.
Sziasztok!
Fussàtok àt az adatlapomat nyugodtan.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 06:45
Fussàtok àt az adatlapomat nyugodtan.

Szeretnénk találni szimpatikus ,diszkrét ,kitartó ,ápolt ,kemény ,tapasztalt ,férfit aki be töltené a házibaráti állást .
Fizetés természetben és azonnal.....
Szeretnénk találni szimpatikus ,diszkrét ,kitartó ,ápolt ,kemény ,tapasztalt ,férfit aki be töltené a házibaráti állást .
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok édeshármasra keresek beválalós párt hosszabb távra. Minden megoldás érdekel. Kor és alkat mellékes lényeg a szimpátia. Akiket hasonló dolgok izgatnak írjatok bátran és beszéljünk mi az elképzelés. Kazincbarcika és környékén keresek. Utazni és fogadni is tudlak titeket. Általában az esti órák felelnek meg a találkára. Köszi hogy el olvastad és írjátok ha érdekel a dolog sziasztok
Sziasztok! Párral találkoznék ma az esti órákban ma Balatonkenese + 60 km körzetében! smile
Sziasztok.Szinpatikus pár házibarátja lennèk.Borsod ès vonzáskörzete.Ismerlyük meg egymást.Èn jó pasi,szèp mèrettel.
Hazibaratja lennek parnak rendszeresen. Lehetsz erett telt szamomra elony. Tartos baratsag lenne celom.
Sziasztok! Csinos párokhoz csatlakoznék, hosszabb távra is.
Akár nálam is.

Ápolt, önmagára is igényes bi férfi jelentkezését várom.
Budapesten ès vonzàskörzetèben megismernèk egy pàrt, a többi hàrmunkon múlik.
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok édeshármasra keresek beválalós párt hosszabb távra. Minden megoldás érdekel. Kor és alkat mellékes lényeg a szimpátia. Akiket hasonló dolgok izgatnak írjatok bátran és beszéljünk mi az elképzelés. Kazincbarcika és környékén keresek. Utazni és fogadni is tudlak titeket. Általában az esti órák felelnek meg a találkára. Köszi hogy el olvastad és írjátok ha érdekel a dolog sziasztok
Sziasztok!Egy kedves pár barátja lennék Csongrád megye és környékén!!
Sziasztok!
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
35-55 közötti házaspárhoz társulnék közös erotikus játékokhoz. Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében. Minden fontos információ rólam, hiteles fotókkal megtalálható az adatlapomon.
Köszönöm
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Holnapra, május 23-ra keresünk vékony, sportos, barna v. fekete hajú, nagyméretű srácot 35-ig, a környékbeli megyékből......messziről felesleges írni.....Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezzetek....