Sziasztok!
Elhanyagolt, kiéhezett hölgyet keresek diszkrét, hosszútávú szexkapcsolatra. Utazni és fogadni is tudok.
Üdv
Zoli
Elhanyagolt, kiéhezett hölgyet keresek diszkrét, hosszútávú szexkapcsolatra. Utazni és fogadni is tudok.
Üdv
Zoli
Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék!
Szép estét!
Kecskeméten és környékén ismerkednék kedves, szimpatikus párral. Ha intelligens, igényes, ápolt, figyelmes partnert kerestek, akkor bátrab írjatok egy üzenetet.
"Minden lehetséges, semmi sem kötelező."
Kecskeméten és környékén ismerkednék kedves, szimpatikus párral. Ha intelligens, igényes, ápolt, figyelmes partnert kerestek, akkor bátrab írjatok egy üzenetet.
"Minden lehetséges, semmi sem kötelező."
Sziasztok !!
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm Imre !
Imre vagyok! Szívesen ismerkednék 40+ hölgyekkel ! Esetleg párokhoz csatlakoznék !!!
Köszönöm Imre !
Sziasztok! Házibarát "állást" keresnék,az ország középső részén,de utazni is tudok..
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék Baranya-Tolna megyében.
Köszönöm
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék Baranya-Tolna megyében.
Köszönöm
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék Szentes és kb 60 km-es körzetében. Utazni tudok.
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Sziasztok!Párokat fogadnék rendszeresen Budaörsi lakásomban! Sok mindenre nyitott vagyok!Gyógy és sportmasszőrként is dolgoztam!
Kellemes erotikus kapcsolatra keresek kedves diszkrét hölgyet vagy párt a hölgytag kényeztetése érdekében. Kellemes erotikus masszázst adni szerető férfi vagyok. Viszonzás nélkül is masszíroznék hölgyet, pár női tagját, akár párja jelenlétében is. Utazni ésszerű távolságon belül tudok
Kedves igényes párnak házibarátja lennék. Bp és környékén.
Házibarátnak jelentkezem, Budapest, pest-megye és környéki megyékből.
Szívesen utazom,100% diszkréció.Fotóim ,videóm vannak fent,írjatok nyugodtan.
Szívesen utazom,100% diszkréció.Fotóim ,videóm vannak fent,írjatok nyugodtan.

sziasztok.Ónodon keresnénk olyan jo farku fiut akit nem zavar a férj jelenléte,és jo alaposan dugná a feleséget. ma este.
Sziasztok
Fiatal fiukent keresnek párt magam mellé, nem csak szexre. Közös időtöltés közös programozás, amolyan bazibarat felé.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Lehetőleg vas és vonzaskorzete!
Fiatal fiukent keresnek párt magam mellé, nem csak szexre. Közös időtöltés közös programozás, amolyan bazibarat felé.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Lehetőleg vas és vonzaskorzete!

Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

sziasztok
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Budapesten taliznank párral,pasival ha van buvohelyetek irjatok szivesen meglatogatunk ma este.
valaki keres adatlapunk alapján