Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
...kisebb méret nem hátrány!
Fejèrböl aki házibarátot keres?
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok! Házibarát állást keresek..
Szegedi hellyel rendelkező pár házibarátja lennék
Keresünk jó méretű pasít üzi
házibarátot keresünk jóméretű pasi személyében
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Sziasztok. Párokkal ismerkednék Szabolcs megyében. Olyanokkal akik mernek is találkozni. A sok kamus, levelezgető miatt kérném, hogy csak azok írjanak akik tényleg akarnak találkozni. Ha a szimpátia meg van, akkor minden megtörténhet. Ha nincs, akkor sincs gond. Legfeljebb beszélgettünk egy jót. Csak hetero alapon
Sziasztok házibarát lennék Pest megyében privi...
nézőpont kérdése
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 23:08
Törölt felhasználó (3147212)

senki?
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Párokat fogadnék Budaörsi házamban!Ha hétvégére kerestek Bp.-en szállást,akkor jelentkezzetek!Szívesen szállítalak benneteket,akár egész hétvégén! Mindenre nyitott volt, volt sportoló srác!
Sziasztok ,. . hetero párként egyedülálló fiatalabb . férfi baráti és erotikus társaságát keressük nem egy estére .. hely van ..Többi az adatlapunkon.
jófarkú házibarátot keresünk
Szívesen csatlakoznak akar a barátommal
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 07. 01. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégére keresünk férfi beszállót, jöhetsz a barátoddal is.