Helló. Holnap Miskolc 60 as ffi akat vár a feleségem. Többes sexre. Ha esetleg a beigért urak nemjönnének el. Nemaradjon baszatlan a segge. 12 től. Irhattok Széchenyi úton leszünk egy lakásba.
Sziasztok 41 éves sportos férfi házibarát lenne privi.
Sziasztok szép reggelt erotikus napot és szenvedélyes és éjszakát. Mi is keresgélünk fiatalabb heteró férfit pest megyéből de nem ma estére. Ennél több kell és az a bizonyos szikra ami lángra lobbantja még a lepedőt is.
Kisportolt ferfi keresi par kapcsolatat rendszeres hazibarat lennek.
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
...kisebb méret nem hátrány!
Fejèrböl aki házibarátot keres?
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok! Házibarát állást keresek..
Szegedi hellyel rendelkező pár házibarátja lennék
Keresünk jó méretű pasít üzi
házibarátot keresünk jóméretű pasi személyében
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Sziasztok. Párokkal ismerkednék Szabolcs megyében. Olyanokkal akik mernek is találkozni. A sok kamus, levelezgető miatt kérném, hogy csak azok írjanak akik tényleg akarnak találkozni. Ha a szimpátia meg van, akkor minden megtörténhet. Ha nincs, akkor sincs gond. Legfeljebb beszélgettünk egy jót. Csak hetero alapon
Sziasztok házibarát lennék Pest megyében privi...
nézőpont kérdése
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 23:08
Törölt felhasználó (3147212)

senki?
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Párokat fogadnék Budaörsi házamban!Ha hétvégére kerestek Bp.-en szállást,akkor jelentkezzetek!Szívesen szállítalak benneteket,akár egész hétvégén! Mindenre nyitott volt, volt sportoló srác!
Sziasztok ,. . hetero párként egyedülálló fiatalabb . férfi baráti és erotikus társaságát keressük nem egy estére .. hely van ..Többi az adatlapunkon.