sziasztok
Igényes pasiként ismerkednék VALÓS párral....
Igényes pasiként ismerkednék VALÓS párral....

Sziasztok ,. . hetero párként egyedülálló fiatalabb . férfi társaságát keressük nem egy estére .. hely van ..Többi az adatlapunkon.
Dunaújvárosban pasi párt, hölgyet fogadna ma este
Keresünk házibarátot üzi
Fiatal szub bi srácként keresek párt, akár rendszeres baráti kapcsolatra.
Utazás oké.
Utazás oké.
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
Bpesti 60-as nem független ápolt pasi,elszegődne házibarátnak,a hölgy örömére.
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely, kocsi van! Hétköznap napközben érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely, kocsi van! Hétköznap napközben érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Sziasztok.Nyíregyháza és környékén keresek egy kedves,helyes párt.
Sziasztok.Borsodban ha színpatikus pasit kerestek,ès szeretitek a sportos szőrtelen testet,18/5 ös szèp fajokkal,akkor keressetek bátran.Sportos,fiatalos,kitartó 40 es vagyok.
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
...kisebb méret nem hátrány!
...kisebb méret nem hátrány!
Sziasztok.
Csepel sziget és környékén, szívesen ismerkednék, valóban hármasra vágyó párral, akik nem képeket akarnak cserélgetni, hanem valóban benne vannak egy személyes találkozásba. Úgyis, akkor ott derül ki, hogy egy hősszántartó barátság lehet belőle, vagy csak egy kv, vagy kis beszélgetés. De ha nagyon nem vagyok szimpatikus, akkor sem sértődök meg, ha oda sem jöttök, de a visszaélések miatt képet senkinek nem küldök, de nem is kérek. Szerintem így lehet maximálisan diszkréten találkozni.
Csepel sziget és környékén, szívesen ismerkednék, valóban hármasra vágyó párral, akik nem képeket akarnak cserélgetni, hanem valóban benne vannak egy személyes találkozásba. Úgyis, akkor ott derül ki, hogy egy hősszántartó barátság lehet belőle, vagy csak egy kv, vagy kis beszélgetés. De ha nagyon nem vagyok szimpatikus, akkor sem sértődök meg, ha oda sem jöttök, de a visszaélések miatt képet senkinek nem küldök, de nem is kérek. Szerintem így lehet maximálisan diszkréten találkozni.

Törölt felhasználó (4357372)

Szevasztok!
Korban,alkatban is hozzánk illő,férfi barátot keresünk.
Sziasztok! Ha valaki házibarátot keresne véletlenül,nyugodtan írhat...
Szevasztok!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Bi pár Szegeden?
Sziasztok,,,átlagos méretű férfi vagyok 17/6-os ,,többlövetű,,,,igényes és diszkrét heteroszexuális!Általában hétvégén érek rá ,,szívesen csatlakoznék párokhoz ,hölgyekhez ha lenne olyan aki befogad.Egy rövid ismerkedés után szívesen utazom!!!!

Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!

Sziasztok! 30 éves férfias srác ismerkedne lányokkal és párokkal Budapestenl. PHa érdekel írj privátban