Sziasztok!
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Ma délután, este keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Kecskeméten valaki?
Nagykanizsa vagy környéki párt keresek! Írjatok bátran!

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok
Hétköznap, napközben, lehetőleg délelőtti időpontban keresek partnert, partnereket titkos kalandokra. Egy hoszabb távú kapcsolat ideális lenne. Elsősorban hölgyet, vagy párt keresek a közelemből. Párokkal akár mindenki örömére, akár hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció fontos.
Hétköznap, napközben, lehetőleg délelőtti időpontban keresek partnert, partnereket titkos kalandokra. Egy hoszabb távú kapcsolat ideális lenne. Elsősorban hölgyet, vagy párt keresek a közelemből. Párokkal akár mindenki örömére, akár hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció fontos.
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Sziasztok. Hosszú távra házibarát lennék
Közös programok is. 40es 190/90 19/6 potens, intelligens pasi vagyok

Dunaújvárosi sportos pasi hölgyet, párt fogadna minden jóra....
Keresünk házibarátott ak szeretí a telt értt nöket üzi
Budapesten esetleg vonzás körzetében,házi barátnak elszegődnék a hölgy örömére,60-as ápolt nem független pasi vagyok,van bent képem,esetleg ha megfelelnék,kor alkat nem számít,légy diszkrét,várom a keresésedet.
Ajkán szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra!
Egy nő "Ajkán" én is szívesen lennék csatlakozóóó
D
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 21:29

Törölt felhasználó (4305232)

Ajkán szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Sziasztok! Partnert / Partnereket keresek minden jóra Komárom-Tatabánya környékén!
Kár, hogy pesti vagy.
(Ez egy válasz adam.o üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 14:12

Sziasztok. Hosszú távra házibarát lennék
Közös programok is. 40es 190/90 19/6 potens, intelligens pasi vagyok

Szasztok!
Házibarátot keresek, a szó jelentése értelmében, Szombathelyen. Az adatlapon minden, jelentkezés elött olvasd el és csak akkor írj, ha magadra ismersz! Csak közeliek!!!
Házibarátot keresek, a szó jelentése értelmében, Szombathelyen. Az adatlapon minden, jelentkezés elött olvasd el és csak akkor írj, ha magadra ismersz! Csak közeliek!!!
Szivesen csatlakoznèk párokhoz, hajdu-bihar megyèben .
Érett 40+ pár házibarátja lennék... Fiatal srác
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Házibarat a 14-10 kerületben?