Üdv.
Keresem nyitott ,ápolt ,intelligens hölgy társaságát Fejér megyében vagy Fehérvárhoz közel. Szórakozni, bulizni.
Utazni tudok.
Keresem nyitott ,ápolt ,intelligens hölgy társaságát Fejér megyében vagy Fehérvárhoz közel. Szórakozni, bulizni.

Utazni tudok.

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! 26 éves tetovált piercinges fiú vagyok, ismerkednék hölgyekkel párokkal!! Lehet vékony telt egyik se baj köszönöm a figyelmet!!!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok szivesenn lennék pár hazibaratja
Sziasztok 33/40 pár keres ma estére utazni tudó max 40 éves pasit max 17 cm mérettel
Napközben / kb. 10 ès 14óra között/ ráérő, bisex férfi barátságát keressük , Fóton lakunk itt lehetne találkozni is. Ne legyen arcszőrzet , és dohányzás, és fogadd el ,hogy aktus csak gumiva lehet.
Brigitta és István
Brigitta és István
Sziasztok! Ma vagy holnap este nálunk? Baranya megye.

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Pasit keresünk 3as-hoz, manuális-orális játékokhoz, behatolás nélkül. Min. 18-as mérettel csakis hetero alapon!!
Adatlapot olvass légyszives!
Adatlapot olvass légyszives!
Sziasztok! Valós, normális párral, ismerkednék nyitott baráti kapcsolat céljából.Priviben! köszi!
Sziasztok. Szívesen csatlakozom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 10. csütörtök 21:12
Törölt felhasználó (1064452)

Sziasztok. Pártként keresünk hármashoz kifejezetten magas sármos ff nagy mérettel.Többi az adatlapon olvasható
Sziasztok. Pártként keresünk hármashoz kifejezetten magas sármos ff nagy mérettel.Többi az adatlapon olvasható
Sziasztok!!!Párral vagy Hölggyel ismerkednek..Normális gondolkozás és igenyeseg elvárt..Utazni tudok kellő távolságon belül.Házi barát is lennék szimpátia alapján!!!
Sziasztok. Somogy megyei sportos 47 éves 188 cm magas srác vagyok Szívesen masszíroznék hölgyeket akár a párjukkal közösen is. Tapasztalatom van a masszázsban. Utazni tudok de ha kell helyet is biztosítok Kaposváron. Lehetsz akár a pároddal is, fantasztikus négykezes masszázsban lesz részed. Figyelmes és türelmes vagyok és addig megyek ameddig Te vagy Ti szeretnétek. Viszonzás nem feltétel. Legyen szép napotok.
Sziasztok.
Pest megyei párnak hazibarátja lennék. Normál testalkatú, jó humorú pasi vagyok.
Pest megyei párnak hazibarátja lennék. Normál testalkatú, jó humorú pasi vagyok.
Nyíregyházán kellemes párokkal találkoznék.Vékony ápolt fiúka vagyok.

Párt keresek Vas-Zala megyében, akikhez csatlakozhatnék rendszeresen.
Bi sub beállitottságú vagyok, de minden érdekel.
Bi sub beállitottságú vagyok, de minden érdekel.
Átlagos, jófej, humoros pasi érdekel valakit hetero alapon?
Párok? Hölgyek?
Párok? Hölgyek?
sziasztok . pest megyéből keresünk fiatalabb férfit aki szívesen csatlakozna párhoz.RAPID NEM ÉRDEKEL