Sziasztok! Valós, normális párral, ismerkednék nyitott baráti kapcsolat céljából.Priviben! köszi!
Sziasztok. Szívesen csatlakozom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 10. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 10. csütörtök 21:12
Törölt felhasználó (1064452)

Sziasztok. Pártként keresünk hármashoz kifejezetten magas sármos ff nagy mérettel.Többi az adatlapon olvasható
Sziasztok. Pártként keresünk hármashoz kifejezetten magas sármos ff nagy mérettel.Többi az adatlapon olvasható
Sziasztok!!!Párral vagy Hölggyel ismerkednek..Normális gondolkozás és igenyeseg elvárt..Utazni tudok kellő távolságon belül.Házi barát is lennék szimpátia alapján!!!
Sziasztok. Somogy megyei sportos 47 éves 188 cm magas srác vagyok Szívesen masszíroznék hölgyeket akár a párjukkal közösen is. Tapasztalatom van a masszázsban. Utazni tudok de ha kell helyet is biztosítok Kaposváron. Lehetsz akár a pároddal is, fantasztikus négykezes masszázsban lesz részed. Figyelmes és türelmes vagyok és addig megyek ameddig Te vagy Ti szeretnétek. Viszonzás nem feltétel. Legyen szép napotok.
Sziasztok.
Pest megyei párnak hazibarátja lennék. Normál testalkatú, jó humorú pasi vagyok.
Pest megyei párnak hazibarátja lennék. Normál testalkatú, jó humorú pasi vagyok.
Nyíregyházán kellemes párokkal találkoznék.Vékony ápolt fiúka vagyok.

Párt keresek Vas-Zala megyében, akikhez csatlakozhatnék rendszeresen.
Bi sub beállitottságú vagyok, de minden érdekel.
Bi sub beállitottságú vagyok, de minden érdekel.
Átlagos, jófej, humoros pasi érdekel valakit hetero alapon?
Párok? Hölgyek?
Párok? Hölgyek?
sziasztok . pest megyéből keresünk fiatalabb férfit aki szívesen csatlakozna párhoz.RAPID NEM ÉRDEKEL
Sajnos nem látszik az adatlapotok.......
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2020. 09. 09. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 23:12

Persze,ok lenne,ha nem lennél 11 évvel idősebb az általuk megadott maximumtól. Tényleg olyan nehéz elolvasni,hogy milyen partnert keresnek?
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval! A mi fotóink az oldalunkon)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval! A mi fotóink az oldalunkon)
Szeretünk nudizni....
sziasztok
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
39 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben.
Keress üzenetben.
Persze,ok lenne,ha nem lennél 11 évvel idősebb az általuk megadott maximumtól. Tényleg olyan nehéz elolvasni,hogy milyen partnert keresnek?
(Ez egy válasz Anatra9955 üzenetére (2020. 09. 09. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Budaörs és környékén házibarát lennék! Hely megoldható!
Sziasztok! Ok lenne a házibarát státus! Cuckold is !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 09. szerda 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 06:23
Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok
Szívesem tölteném be budapesti pár házibarát szerepét

Szívesem tölteném be budapesti pár házibarát szerepét

Sziasztok!