40 éves sportos Pest megyei férfi házibarát lenne .privi..
Ma illetve holnap este párhoz csatlakoznék.
Hajdú,Szabolcs megye.
49 éves kopasz,jó méretű pasi vagyok
Hajdú,Szabolcs megye.
49 éves kopasz,jó méretű pasi vagyok
Sziasztok!
Normális,egyszerű,dolgozó emberke szeged környékéről házibarátnak párhoz? akár most hétvégi tali..?? írj ha magadra ismersz.
Normális,egyszerű,dolgozó emberke szeged környékéről házibarátnak párhoz? akár most hétvégi tali..?? írj ha magadra ismersz.

Sziasztok! Ismerkednénk. Adatlapot olvas!
Idősebb párt keresek, ahol a hölgyet dughatnám férje előtt. Kölcsönös diszkréció fontos.
Sziasztok!
Ma délután 2-4 körül, IV kerületből lenne hölgy vagy pár, akinek lenne kedve találkoznk, egy ápolt, kedves 31 éves pasival?
Ma délután 2-4 körül, IV kerületből lenne hölgy vagy pár, akinek lenne kedve találkoznk, egy ápolt, kedves 31 éves pasival?
Sziasztok 33/40par vagyunk Hatvan mellet lakunk ma estére keresünk pasit viberen írjunk irj viber számot
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok 40 éves sportos jól tejelő férfi házibarát lenne ,privi....
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Eger környékéről ismerkednénk!

Sziasztok
Péntek estére keresünk haveromal párt vagy lányt.
Hetero srácok vagyunk (26-29évesek) sportosak vagyunk mind ketten . kék szem barna haj
Esetleg egy péntek esti találka? repülőtéren vagy akár máshol is? utazni tudunk =) !
Péntek estére keresünk haveromal párt vagy lányt.
Hetero srácok vagyunk (26-29évesek) sportosak vagyunk mind ketten . kék szem barna haj
Esetleg egy péntek esti találka? repülőtéren vagy akár máshol is? utazni tudunk =) !
Péntek estére keresnénk harmadiknak ffi.
Sziasztok szívesen csatlakoznék párokhoz, potens kitartó férfi vagyok. Győr.
helló
Olyan elhanyagolt hölgyet kényeztetnék akinek lógós cickója van és vagy az átlagosnál nagyobb szemérem ajkakkal van meg áldva. Kor nem számít 25 és 60 között,lehetőleg Pest és kke
Olyan elhanyagolt hölgyet kényeztetnék akinek lógós cickója van és vagy az átlagosnál nagyobb szemérem ajkakkal van meg áldva. Kor nem számít 25 és 60 között,lehetőleg Pest és kke
Sziasztok!
Szabolcsban,Hajduban szívesen lennék egy szimpatikus pár hazibarátja,ismerkednék hölgyekkel is.
21eves.Helyes és kedves fiú vagyok.
Helyem nincs.Utazni tudok.
Szabolcsban,Hajduban szívesen lennék egy szimpatikus pár hazibarátja,ismerkednék hölgyekkel is.
21eves.Helyes és kedves fiú vagyok.
Helyem nincs.Utazni tudok.

Sziasztok. Parral ismerkednek. Esztergom Tatabánya BP környéke

Sziasztok.Szivesen kielègítenèm elhanyagolt anyukák vagy idösebb singli hölgyek buja vágyait.Szigetszebtmiklós, Csepel vonzáskörzetèben.
Igènyes 40es pasi vagyok,kapcsolatban de keveset kapok, így diszkrèció elvárt ès garantált.
Igènyes 40es pasi vagyok,kapcsolatban de keveset kapok, így diszkrèció elvárt ès garantált.