Sziasztok ma este Győrben vagy környéke??
Sziasztok!
45 éves szolnoki férfi vagyok.
Szívesen lennék egy pár házibarátja.
Privát üzenetet várok.
45 éves szolnoki férfi vagyok.
Szívesen lennék egy pár házibarátja.
Privát üzenetet várok.
Masszírozni tudó házibarátot keresünk
Autóval rendelkező pasit keresek , aki a hétvégén esti órában megkukkolna engem és a nejem kefélés közben.
Pest-megye keleti részén. Írj és ismerkedjünk meg.
Pest-megye keleti részén. Írj és ismerkedjünk meg.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok! Házibarát lennék..
Szegedi, vagy környéki pár házibarátja lennék

Szolgálatra jelentkezem!

Sziasztok! Szeretnék meg ismerkedni olyan párral akiknek házibarátja lehetnék!Normális 100 % diszkrét pasi vagyok !Ápoltság az adót és elvárt ! 40 pasi vagyok! Debrecen és Berettyoújfalu és kke! Privátba várom az érdeklödést!
Sziasztok! Csütörtökön este (09.24) hölgy vagy pár társasága lennék Budapesten, ill. környékén.
Sziasztok! Sportos, kitartó, megbízható, diszkrét férfiként budapesti párt keresek!
Csongrád megye,és kkén jelentkezem házi barátnak!Igényes diszkrét férfi !!!
Sziasztok!Nyíregyházi hölgynek, párnak szívesen lennék a házibarátja
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Nagykanizsa vagy környéki Pár házibarátja lennék! Ápolt igényes pasi vagyok, 100% diszkréciót biztosítok! Privátban keressetek!

Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok. Diszkrét párt keresnék napközbeni találkára. Részletek az adatlapomon.
Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. köszönjük!.
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. köszönjük!.
Sziasztok!
34 éves, hetero, borotvàlt, sportos férfi vagyok, aki kellemes kikapcsolódás (kisebb bulik, esetleg club làtogatás, privát találkák) céljából ismerkedne.
Helyileg Budapesten, illetve 25-30 kilométeres körzetben ismerkednék.
Remélem felkeltettem az érdeklődést
34 éves, hetero, borotvàlt, sportos férfi vagyok, aki kellemes kikapcsolódás (kisebb bulik, esetleg club làtogatás, privát találkák) céljából ismerkedne.
Helyileg Budapesten, illetve 25-30 kilométeres körzetben ismerkednék.
Remélem felkeltettem az érdeklődést

Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes