Kulturált, finom erotikára keresek párt, hölgyet.
Sziasztok. Esztergom környéki párral ismerkednék. Többit privátban
Házibarátnak jelentkezem!
Diszkréció adott és elvárt.Fotóim vjdim vannak fent.Írjatok nyugodtan ismerkedjünk.
Diszkréció adott és elvárt.Fotóim vjdim vannak fent.Írjatok nyugodtan ismerkedjünk.

Sziasztok! Tantra masszőrként keresnék olyan Bp-i párt, aki keres sportos házibarátot kölcsönös élvezeti alapon.
42 éves sportos férfi házibarát lenne ...privi.....

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok ! Privát mehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 08. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 08. csütörtök 15:43
Törölt felhasználó (1428992)

Sziasztok. Párként keresünk 25-35 között magas (min.180), vékony vagy sportos, sármos, hellyel rendelkező pasit házibarátnak főleg Csongrád megyében, vagy Szentes 50-60 km-es körzetében is. Diszkréció, higiénia, intelligencia fontos!!! Arcképes, esetleg teljes alakos leveleket várunk: miraendre@gmail.com
Sziasztok. Párként keresünk 25-35 között magas (min.180), vékony vagy sportos, sármos, hellyel rendelkező pasit házibarátnak főleg Csongrád megyében, vagy Szentes 50-60 km-es körzetében is. Diszkréció, higiénia, intelligencia fontos!!! Arcképes, esetleg teljes alakos leveleket várunk: miraendre@gmail.com
Sziasztok.
Fejér megyében lakom, szingli, heteroszexuális fiú vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan nővel , esetleg párral, aki hosszabb távon gondolkodik. Házi barát jellegű. Ha így vagy vele te is, ti is, kérlek írj privátba. Előre is köszönöm.
Üdvözlettel Balázs
Fejér megyében lakom, szingli, heteroszexuális fiú vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan nővel , esetleg párral, aki hosszabb távon gondolkodik. Házi barát jellegű. Ha így vagy vele te is, ti is, kérlek írj privátba. Előre is köszönöm.
Üdvözlettel Balázs
Sziasztok+ Eger környékén házibarát lennék!

Mai napra keresek, hölgyet, párt, csinos travit, sex céljájából! 25 éves férfi vagyok 18 cm farokkal, sex imádó!----------------
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Szegedi vagy környéki pár házibarátja lennék
Nyíregyházán kedves párokat többes lehetőséget keresek.Vékony ápolt fiúka vagyok.

Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!.
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. .nem ma estéére és nem egy estére keresünk .köszönjük!.
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Székesfehérváron lányt/párt keresek! Helyem van!
Frotage, friendly fire kedvelő pár barátja lennék

Szívesen lennék diszkrét házibarát, normális értelmes inteligens párnál, nőnél, akár bi alapon is