Viberen meg nem válaszolnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 17:43
Törölt felhasználó (4119012)

személyi igazolvány szám nem kéne?
Paramétetek???? Nem paraméterek véletlenül ???
Vissza kéne menni még az iskolába egy kicsikét!!!!

Sziasztok
Budapest és környékén házaspár társaságát keresném.
41 éves független férfi személyében.
Pesten hely is van de szívesen útazom is.
Budapest és környékén házaspár társaságát keresném.
41 éves független férfi személyében.
Pesten hely is van de szívesen útazom is.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Budapesten, kis tapasztalattal rendelkező párként keresünk egy türelmes, fogalmazni és udvarolni is képes férfit, akivel hosszú távon tudnánk élvezni a hármasszex örömeit.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.
Szimpatikus párt keresnék, ahol a hölgy előtt leszopnám a párját...
Sziasztok. Egymást szerető fiatalos pár vagyunk,keresünk egy (vagy kettő) intelligens, értelmes,nemdohányzó szőrtelen fiatal bi-srácot MAX. 30 éves korig mindkettőnk számára,Pécs és Dombóvár 50km-es körzetében!
A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,NE irj.Heteró fiút nem keresünk!!!
Ha odakerül a sor akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni.
Köszönjük.
A férfi enyhe bi.
Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.Utazni és fogadni is tudunk..
Amennyiben a keresésnek nem felelsz meg,NE irj.Heteró fiút nem keresünk!!!
Ha odakerül a sor akkor ne tünj el légyszi,merj találkozni.
Köszönjük.
Sziasztok!
Borsodi párként a hétvégénk,ismerkednénk párokkal, pasival Borsod, Szabolcs megyéből esti ismerkedésre, talira. Fogadni tudunk!
Borsodi párként a hétvégénk,ismerkednénk párokkal, pasival Borsod, Szabolcs megyéből esti ismerkedésre, talira. Fogadni tudunk!
Sziasztok!
Én ráérek
(Ez egy válasz tomitimik üzenetére (2020. 10. 13. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 14:18
Én ráérek

Sziasztok..október 16-ra keresünk fiatal srácot, 25éves korig bájos, hölgytagunk örömére..Szegeden tudunk fogadni

személyi igazolvány szám nem kéne?
Paramétetek???? Nem paraméterek véletlenül ???

Sziasztok !
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Szivesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére (heteró vagyok) Budapesten, illetve Pest megyében. Nyugodtan írhattok üzenetet.
Köszönöm,
Zsolt
Zsolt vagyok, 24 éves, 191 cm magas és 87 kg. Budapesten a 18. kerületben lakom, saját autóm van. Szivesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére (heteró vagyok) Budapesten, illetve Pest megyében. Nyugodtan írhattok üzenetet.
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok!
Budapest és környékén párral ismerkednék
Budapest és környékén párral ismerkednék
Mi is keresün bemutatkozást kérünk
VESZPRÉM MEGYEI SPORTOS SRC VAGYOK KEDVES BARÀTSÀGOS KÖZVETLEN
BARÀTSÀGOS HÀZASPÀRRAL ISM BARÀTKOZNÉK
VESZPRÉM
BARÀTSÀGOS HÀZASPÀRRAL ISM BARÀTKOZNÉK
VESZPRÉM
Hali!Párokkal ismerkednék.Privátba.üdv
Sziasztok..október 16-ra keresünk fiatal srácot, 25éves korig bájos, hölgytagunk örömére..Szegeden tudunk fogadni

Sziasztok,,,akik keresnek vaskos többlövetűt hétvégére,,házibarátnak is,,az kérem üzenetben jelezze!!!
Nyitott párt kényeztetnék.
Nagykanizsaaaaaaaaa, Ébresztő! Pár házibarátja lennék!
Írjatok ha szükség volna rám! 100% diszkréciót adok és várok el!

Ma estére fiut fogadnánk,Veszprém megye. Csak ma. 40 heteró pár vagyunk!