Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (45-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
masszírozni tudó férfit keresünk
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Borsodi párként a hétvégén (péntek szombat) keresünk párokat, pasikat Borsod, Szabolcs megyéből esti ismerkedésre, talira. Fogadni tudunk!
Borsodi párként a hétvégén (péntek szombat) keresünk párokat, pasikat Borsod, Szabolcs megyéből esti ismerkedésre, talira. Fogadni tudunk!
Sziasztok.Normalis párral vagy hölggyel ismerkednek!!Lehetőleg igényes és normális megjelenésű embereket keresek!!szimpátia fontos!!!Házi barát is lennék idősebb pár esetében is..
Sziasztok! Eger környékén ismerkednénk!
Sziasztok! Házibarát állást keresnék...
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Megbízható független 45 feletti férfit keresünk Nógrád megyében!

50-es pasit keresünk párként.
De igen .Itt vagyok .Csak31 éves vagyok ti meg az fölött kerestek
a legjobb, amikor kitöltetlen adatlappal, feltöltött fénykép nélkül kérnek hozzászólásban egy fényképes CV-t e-mailbe.
De se az nincs fent, hogy kit keresnek, se az, hogy vajon fiatalok vagy vének, honnan keresnek, vékonyak vagy dagadtak... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 17:43

De se az nincs fent, hogy kit keresnek, se az, hogy vajon fiatalok vagy vének, honnan keresnek, vékonyak vagy dagadtak... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4119012)

személyi igazolvány szám nem kéne?
Paramétetek???? Nem paraméterek véletlenül ???
Vissza kéne menni még az iskolába egy kicsikét!!!!

Sziasztok,ápolt,igényes,egézséges,férfi vagyok!hÁzaspárt keresek!!!!rendszeres,élvezetes,igényes kapcsolatra!!!megbizható diszkrét vagyok!utazni tudok!szeretem elcsábítani a nőt!!játszani,csipkelődni,flőrtőlni!remélem van még it létező házaspár!!!
Ha budapesti nő vagy és egy kis izgalomra vágysz , játszanál egy 23cm es cerkával ? Diszkréten meglátogatlak napközben vagy autómba is huncutkodhatsz míg leszaladsz a boltba , fodrászhoz , körmöshöz , stb ! Teljesen sötétitett üvges nagy autó
Viberen meg nem válaszolnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 17:43
Törölt felhasználó (4119012)

személyi igazolvány szám nem kéne?
Paramétetek???? Nem paraméterek véletlenül ???