Hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt keresek, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti partnereket csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápoltság maximalizálva, én is elvárom / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
házibarátot keresünk 34 58 vagyunk
Sziasztok. Mit is írjak hogy fel keltsem az érdeklődésed - teket. Szingli egyedülálló heteroszexuális fiú vagyok. Fél éve vagyok szingli, és szeretném túl tenni magam rajta. Ezért keresnék olyan hölgyet, lányt, hetero párt, aki segítene rajtam hogy ne a múltban éljek. Fejér megyei, azon belül dunaújvárosban lakom. Ha úgy érzed, érzitek hogy segítenél felejteni, kérlek írj privátba.
Puszi
Puszi
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
Tatabányán vagy környékén valakik keresnek házibarátot?

Szia!Partnerünket keressük , adatlapunk szerint.
Figyelem Hölgyeim.
A napokba ujabb elégedett hölgyek lettek a környékemen.
Ismét itt a lehetőség.
Unalmas a borotválkozás?
Gyantázás?
Nem esik kezedre a fazon borotválás intim részen?
Nehezen férsz oda rendesen?
Ott marad pár szőrszál?
Megoldom ha gondolod.
Végül egy érzéki vagy keményebb masszázs.
Irj privátba és a többit ott.
Jászberény környékén elsősorba.
Köszönöm a figyelmet.
brabamaxkft@gmail.com
A napokba ujabb elégedett hölgyek lettek a környékemen.
Ismét itt a lehetőség.
Unalmas a borotválkozás?
Gyantázás?
Nem esik kezedre a fazon borotválás intim részen?
Nehezen férsz oda rendesen?
Ott marad pár szőrszál?
Megoldom ha gondolod.
Végül egy érzéki vagy keményebb masszázs.
Irj privátba és a többit ott.
Jászberény környékén elsősorba.
Köszönöm a figyelmet.
brabamaxkft@gmail.com
Pesten olyan kanos heteró srácot keresek, aki kipróbálná fiuval, mert még nem volt ilyen élménye - 13 ker? van helyem
se szauna, se wellness,se swingerklub
eléggé bénítottak a lehetőségek
VÍRUS-mentes otthonomban, Debrecenben izgalmas masszázzsal várlak, ha PÁR vagy HÖLGY vagy(tok)
Mikulásra, karácsonyra szuper meglepi lehetek, profi masszázzsal
Privát levelet várok.Puszi
eléggé bénítottak a lehetőségek
VÍRUS-mentes otthonomban, Debrecenben izgalmas masszázzsal várlak, ha PÁR vagy HÖLGY vagy(tok)
Mikulásra, karácsonyra szuper meglepi lehetek, profi masszázzsal
Privát levelet várok.Puszi
Budapesti pár van aki házibarátot keres? Privátban ismerkednék!
3as szexbe hosszú évek tapasztalata van volt hogy 5evig voltam hazibarat egy orvos házaspárnal... 50 éves vastag farkú nem magas férfi vagyok..
Sziasztok
Párok ismeretségét keresem
Kimondottan hosszútávra
(. Van itt 1-2 olyan pár akik évek óta Folyamatosan házibarátit keresik itt,
azok kérem ne írjanak. )
Mert azt kizártnak tartom hogy évek óta nem találtak itt maguknak megfelelő személyt ...
Üzenetekre válaszolok
Legyen kellemes a december
Párok ismeretségét keresem
Kimondottan hosszútávra
(. Van itt 1-2 olyan pár akik évek óta Folyamatosan házibarátit keresik itt,
azok kérem ne írjanak. )
Mert azt kizártnak tartom hogy évek óta nem találtak itt maguknak megfelelő személyt ...
Üzenetekre válaszolok
Legyen kellemes a december
Sziasztok!
Párokat keresek,akikkel 3asban tudok lenni,mindenki örömére! Aktív, uni srác vagyok! Izgat ha a pasi veszi a szájába a rudamat!
Párokat keresek,akikkel 3asban tudok lenni,mindenki örömére! Aktív, uni srác vagyok! Izgat ha a pasi veszi a szájába a rudamat!
Házibarát kerestetik!
180 cm.nél ne légy magasabb.
Előny ha macis alkat vagy.Priviben írj,válogatunk.
180 cm.nél ne légy magasabb.
Előny ha macis alkat vagy.Priviben írj,válogatunk.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Napközben is ráérek. Szabolcs megye.
lennék egy kedves pár házibarátja

Kis embert magy bottal keresunk
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Párral, ismerkednék lehetőleg Somogyból.Barátság extrákkal!