3as szexbe hosszú évek tapasztalata van volt hogy 5evig voltam hazibarat egy orvos házaspárnal... 50 éves vastag farkú nem magas férfi vagyok..
Sziasztok
Párok ismeretségét keresem
Kimondottan hosszútávra
(. Van itt 1-2 olyan pár akik évek óta Folyamatosan házibarátit keresik itt,
azok kérem ne írjanak. )
Mert azt kizártnak tartom hogy évek óta nem találtak itt maguknak megfelelő személyt ...
Üzenetekre válaszolok
Legyen kellemes a december
Párok ismeretségét keresem
Kimondottan hosszútávra
(. Van itt 1-2 olyan pár akik évek óta Folyamatosan házibarátit keresik itt,
azok kérem ne írjanak. )
Mert azt kizártnak tartom hogy évek óta nem találtak itt maguknak megfelelő személyt ...
Üzenetekre válaszolok
Legyen kellemes a december
Sziasztok!
Párokat keresek,akikkel 3asban tudok lenni,mindenki örömére! Aktív, uni srác vagyok! Izgat ha a pasi veszi a szájába a rudamat!
Párokat keresek,akikkel 3asban tudok lenni,mindenki örömére! Aktív, uni srác vagyok! Izgat ha a pasi veszi a szájába a rudamat!
Házibarát kerestetik!
180 cm.nél ne légy magasabb.
Előny ha macis alkat vagy.Priviben írj,válogatunk.
180 cm.nél ne légy magasabb.
Előny ha macis alkat vagy.Priviben írj,válogatunk.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Napközben is ráérek. Szabolcs megye.
lennék egy kedves pár házibarátja

Kis embert magy bottal keresunk
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Párral, ismerkednék lehetőleg Somogyból.Barátság extrákkal!
Jó fej, jó farkú férfiként szívesen megismerkednék párokkal Budapesten.
Nincs heves megyében mindkétrészröl bi pár?

Sziasztok!
Párokat keresek,akikkel 3asban tudok lenni,mindenki örömére! aktív, uni srác vagyok! Izgat ha a pasi veszi a szájába a rudamat!
Párokat keresek,akikkel 3asban tudok lenni,mindenki örömére! aktív, uni srác vagyok! Izgat ha a pasi veszi a szájába a rudamat!
Pesten olyan kanos heteró srácot keresek, aki megismerne egy normális srácot, és kipróbálná fiuval, mert még nem volt ilyen élménye - és össze is járna rendszeresebben szexelni.
Csak kezdő heteró pasi érdekel - aki egy megbízható srácra vágyik, aki rendszeresen leszopná, kielégítené, új élményeket élhet át vele. Helyem van!
Csak kezdő heteró pasi érdekel - aki egy megbízható srácra vágyik, aki rendszeresen leszopná, kielégítené, új élményeket élhet át vele. Helyem van!

Párhoz csatlakoznék napközben heteró alapon.
Csinos, magas, 38 éves, 56kg-os feleségemnek keresek OROSZ vagy UKRÁN nyelven folyékonyan beszélő BUDAPESTI szeretőt hosszú távra. Részletek privátban.
Kecskemét környékén fiatal férfit kedvelő nő?
31éves sportos férfi vagyok, nőkkel vagy párokkal ismerkednék szombat este Békéscsabán hellyel rendelkezem
Gödöllőn és környéken házibarát lennék privi.....

Szegedi, vagy környéki pár házibarátja lennék