Sziasztok, ápolt,igenyes,diszkrét,,férfi vagyok!!!! Házaspárt keresek!!! Potens hosszas jó álló képességű vagyok!!
Szivesen lennek a hoszutavu hazibaratotok ha tiis szeretnetek .Irjatok uzenetet Udv
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 16. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 06:28
Törölt felhasználó (4419192)

szia, na ebből me, lesz pletyka
Hat ebbol igy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 16. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 16. szerda 06:28
Törölt felhasználó (4419192)

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 12. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 12. szombat 09:53
Törölt felhasználó (4463992)
VIP

Sziasztok.
Fiatal sexy pár vagyunk lányok vagy párok jelentkezését várjuk utazni es fogadni tudunk légy ápolt női bi nagy előny lenne max 40es korosztalyig keresunk részletek privatban
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Szopnék Komárom vagy környéki srácot.. akár rendszeresen is ..
Dugható is vagyok ha úgy alakul..
Esetleg Győr? Tatabánya?
Kezdő, vagy elhanyagolt pasit keresek elsösorban de persze mindenkinek van esélye ..
Privibe keress és beszéljük meg a dolgokat..
Skype, viber is van vagy akár telefonon is lehet értekezni
Dugható is vagyok ha úgy alakul..
Esetleg Győr? Tatabánya?
Kezdő, vagy elhanyagolt pasit keresek elsösorban de persze mindenkinek van esélye ..
Privibe keress és beszéljük meg a dolgokat..

Skype, viber is van vagy akár telefonon is lehet értekezni

Sziasztok! Házibarátot keresünk, aki alkalmanként meglátogatna minket, vagy egy jófarkú, potens szeretőt hölgytagunk részére.
sziasztok. 35 vagyok, egyedülálló, egyedül élek, mobilis vagyok, xtrem potens. Nézd meg az adatlapom, képeim és ha felkeltettem érdeklődésed, írj. Akiknek csak email címük van és telefonálni se mernek(hogy fogunk találkozni ha még telefonálni se merszi?!?
), stb...ne keressenek!

kár a korhatár miatt :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 14. hétfő 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 14. hétfő 08:06
Törölt felhasználó (4119012)
VIP

sziasztok!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Sziasztok. Parral ismerkednek. Esztergom Tatabánya BP környéke
Sziasztok,ápolt,diszkrét,normális,potens,férfi vagyok!!! igényes házaspárt keresek! Diszkrét,korrekt,határozott férfi vagyok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok.
Nagykanizsán ismerkednék csajjal, párral vagy elhanyagolt feleséggel. Nagykanizsai 32 éves, magára igényes srác vagyok. Sok minden érdekel. Kukkolnék párokat is. Diszkréció alap. A többit privátban. Keressetek bátran. Minden levélre válaszolok.
Nagykanizsán ismerkednék csajjal, párral vagy elhanyagolt feleséggel. Nagykanizsai 32 éves, magára igényes srác vagyok. Sok minden érdekel. Kukkolnék párokat is. Diszkréció alap. A többit privátban. Keressetek bátran. Minden levélre válaszolok.
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Csak Ma!!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
sziasztok!
Sziasztok szivesen csatlakoznek hozatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 06:49
Törölt felhasználó (4435302)

Fiatal pár vagyunk. HEVESMEGYÉBŐL keresünk házibarátot! Ne legyél mackó! Pénisz max 17cm nagyobb ne legyen! (felállva!) Életkor 28-42-közzött legyen. Víbered legyen azon ismerkedünk!!!