Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek ma délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
albán kamu
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 25. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 25. hétfő 16:47

Törölt felhasználó (4471782)

Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szerda délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Pesten házibarát lennék.irjatok
Nyiregyhazi par. Jomeretu teljesen szortelen pasit keres hosszutavra hazibaratnak.
TE MEG A VISELKEDÉSEDDEL BIZONYÍTASZ , ÉS BEMUTATKOZOL ITT MINDENKINEK. ÉS MÉG FEL SEM FOGOD ,
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szerda délelőttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok! Párok házibarátja lennék. Debrecen s környéke.

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

uni biszex pasi,párnak,?
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Sziasztok.
Szívesen lennék párok kis játszótársuk, szolgáljuk akár hosszú távon.
Szívesen lennék párok kis játszótársuk, szolgáljuk akár hosszú távon.

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd vagy szerda délelöttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
De az ilyet miért nem lehet kidobni azonnal?
39 éves független pasi vagyok, mai napon szolló pasikhoz vagy párok jelentkezését várom akár egy jó masszázst is adok, házi barátként is csatlakozom. Kecskemét és környékén, helyem van de utazni is tudok.Üzenetet privátba! Köszönöm!
Sziasztok. Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok