Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

biszex parhoz csatlakoznek,ahol mindket fel szeret szopni es akar mindketten dughatoak
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt,formas darab
van kello tapasztalatom,hely es auto van
oxigen80@gmail.com
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt,formas darab
van kello tapasztalatom,hely es auto van
oxigen80@gmail.com
Ismerkednék érett párral fiatal diszkrét srác vagyok! spiki19870130@gmail.com
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete !

Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Tabumentes, meztelenkedést, nudit kedvelő partnerekkel ismerkednék Sopronban vagy a környékén. Szívesen kukkolok vagy részt veszek szexuális játékokban.
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Lányok, párok (ha akartok egy beleélvezést kedvelő házibarátot), írjatok!
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Sziasztok, jó megjelenésű bi pasit keresünk
Sziasztok ! Keresünk házibarátot hosszú távra . A léc elég magas ,NAGYON jóképű macho sportos testalkatú , kellemes méretű pasi legyél !!! Csak olyanok írjanak , akik utazni tudnak és ennek megfelelnek !!! 25messi25@gmail.com email címre várjuk a fényképes leveleket .
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a jövő héten napközbeni találkozóra. Idősebb és teltek megkeresését is várom.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező bi ferfit
Sziasztok,valós pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon,a hölgy kedvéért.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok. Bpi igényes házaspár-nak lenni a házibarátja akik tényleg komolyan keresnek és hosszabbtávra keresnek egy férfit maguknak a feleség örömére!

Sziasztok.Bi férfi tagú párral ismerkednék.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Sziasztok

Sziasztok!!Normális Párral és Hölggyel ismerkednék!! Kép csere emailba!!Házi barát is lennék!!
Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Szép napot. Bp pasiként ma és holnap kedves párhoz csatlakoznék ha szinpatikus lennék. Akár nálatok de nálam is megoldható.