Hali.
Szívesen csatlakoznék párhoz heteró alapon.Hosszabb akár baráti kapcsolat is érdekel.
Minden korosztály játszik
Szívesen csatlakoznék párhoz heteró alapon.Hosszabb akár baráti kapcsolat is érdekel.
Minden korosztály játszik

Sziasztok
Olyan 50-60-70-es párokat keresek akk szeretkezését végignézhetnémTatabánya
Olyan 50-60-70-es párokat keresek akk szeretkezését végignézhetnémTatabánya
Középkorú 50-60-as párt keresek hosszú távú barátság céljából, ahol nem csak a szex dominál.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Szia , sziasztok !
Szexi reggelt és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi reggelt és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Komáromi srác keresi rendszeres partnerét..
Szopnék.. keményebb szopatás is bejön, torokbaszás és hasonló dolgok ..
Dugható is vagyok ha úgy alakul de inkább orál párti vagyok.
Komárom és környéki srác érdekel.. formás fasszal .
Elsősorban kíváncsi heteró érdekel, vagy elhanyagolt pasi.. de persze bárki írhat..
Utazni tudok bizonyos km-en belül. De ha erre jársz esetleg kocsiban.. természeteben is érdekel.
kancsimbok22@gmail.com
Vagy írj privit.
Szopnék.. keményebb szopatás is bejön, torokbaszás és hasonló dolgok ..
Dugható is vagyok ha úgy alakul de inkább orál párti vagyok.
Komárom és környéki srác érdekel.. formás fasszal .
Elsősorban kíváncsi heteró érdekel, vagy elhanyagolt pasi.. de persze bárki írhat..
Utazni tudok bizonyos km-en belül. De ha erre jársz esetleg kocsiban.. természeteben is érdekel.
kancsimbok22@gmail.com
Vagy írj privit.
Sziasztok.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Szalkszentmártoni találka hellyel rendelkező, negyvenes pasi vagyok. Szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, akik, aki találkozni is merne, mernének. Nem egy alkalomba gondolkodok, maximális diszkréció mellett! Normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Csak aki, akik komolyan gondolják.
Párként (férfi-nő HETERÓK)
keresgélünk Pest megyében fiatal( max 30éves )HETERÓ FÉRFIT házibarátnak Kitöltött adatlap hiányában nem áll módomban semmilyen kommunikációt folytatni
keresgélünk Pest megyében fiatal( max 30éves )HETERÓ FÉRFIT házibarátnak Kitöltött adatlap hiányában nem áll módomban semmilyen kommunikációt folytatni
Sziasztok. Kecskeméten jelentkeznék!
Szegeden pár házibarátja lennék.
Böködi Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
Sziasztok. Budapesti igényes szeximádó basznivaló szókimondó nagy farkat imádó bevállalós feleség van itt aki keres nyitottan férfi partnert vagy titokban?!

Sziasztok.Nyíregyházi párral ismerkednék.
Nagyfarku kizarolag afro pasit keres Nyiregyhazi igenyes par!
Sziasztok!
házibarát lennék egy párnál.
házibarát lennék egy párnál.
Párokat videóznék a Győr_Moson_Sopron megyében.
szépnapot,és csak annyit,hogy te egy istennő vagy,puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 12. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 12. szerda 15:34
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Székesfehérvár hétköznap de. Házibarát lennék
60 év felettiházaspár házibáráti kapcsoathoz P.megyében
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.