Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
/Házas/párt/ keresek ahol szeretkezésük közben csiklót nyalnék.
Helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságra.
Prit várok! Akár ma is jó.
Helyem van, de utazni is tudok ésszerű távolságra.
Prit várok! Akár ma is jó.
Pasit keresünk!
Sziasztok! Sopronban ismerkednék... elsősorban normális párral rendszeres találkozásokra.
molnarattila@citromail.hu
molnarattila@citromail.hu
helooo
Házibarátot keresünk ! Izmos , sportos , macho pasi személyében .
Sziasztok.. igényes ápolt diszkrét pasit keresünk harmadiknak.. kötetlen találkozó után fogadni is tudunk wink adatlapot olvass!
Sziasztok. Hosszútávra tartósan lennék házibarátja egy igényes Budapesti pár-nak a feleség barátnő örömére akik kizárólag nagyobb méretű házibarát partnert keresnek.

Párokkal ismerkednék, Szombathely és környéken, rendszeresen ha lehet, biszex előny.
Sziasztok, 34 éves srác vagyok szívesen ismerkednék érett molett hölggyel párral minden jóra Zala, Vas, Somogy megyéből. Izgat a kukkolás, nudizás csatlakoznék kipróbálnám szívesen. spiki19870130@gmail.com Üdv Milán
Sziasztok. Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Igényesség elvárt és intelligens légy.
Balaton nyugati medence Pár?
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Szép napot.
Még mindíg vállalnám a házibarát szerepet.
Adatlapom nem titkos.
A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.
Írj rám és megbeszélünk mindent.
Még mindíg vállalnám a házibarát szerepet.

Adatlapom nem titkos.

A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.

Írj rám és megbeszélünk mindent.

Sziasztok. Keresek olyan pár, aki ismerkedne egy aktív biszex pasival. Borotvált vastag farkam van. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Utazni tudok. Házibaráti kapcsolat is érdekel.
Sziasztok!hparokat vagy parokat keresunk kozos baratsagra!illetve sportos jokepu intelligens ffit!30-40!mi kezdő hpar vagyunk!nyiregyháza es kornyeke
Keves Hölgyeim! Újra elérhető vagyok és továbbra is ajánlom képzett masszőrként a kényeztető masszázsomat a Balaton környékén, remélem felkeltettem érdeklődésedet és találkozunk saját, megszokott környezetedben, ahol és akkor minden rólad szól majd, legyen az kényeztető- vagy akár jónimasszázs.
Szép napot!!
Szép napot!!
Sziasztok párok!Budapest és vonzáskörzetéből keresek helyel rendelkező párt akinek a házibarátja lennék hosszú távon,ápoltság, diszkréció maximálisan fontos,számomra nagyon fontos hogy ne legyetek ágyról ágyra járok. Helyem nincs, van párom akit sajnos lehetetlenség 3as szexre csábitani igy ezért keresek egy párt akivel a vágyainkat megélhetjük közösen.szinte bármikor szabadá tudom tenni magamat.