sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
Sziasztok, szívesen lennék pár játszótársa. Ismerkedjünk, találkozzunk
sziasztok rendszeres heteró hármashoz keresünk fiatalabb férfit. .Pest megyei normális nem dohányzó ,heteró pár vagyunk pervezitásoktól mentes .
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Szimpátia alapon ismerkednék párral hétköznap napközbeni találkozóra.
Budapest , Tatabánya , Székesfehérvár körzetében
Utazás nem gond , alkalmazkodom
András
Budapest , Tatabánya , Székesfehérvár körzetében
Utazás nem gond , alkalmazkodom
András
Keresünk az adatlapunk szerint.40-55 évesig.Lakhely max + 10km körzetben.
üdv!
üdv!
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert, partnereket titkos találkákra, a közelemből. Párokkal akár hetero alapin, akár mindenkinörömére, ez csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció és hely szükséges.
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert, partnereket titkos találkákra, a közelemből. Párokkal akár hetero alapin, akár mindenkinörömére, ez csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció és hely szükséges.
A férjemmel olyan férfit keresünk a kényeztetésemre aki hosszú távon lenne fűszere a szexuális életünknek. Mielőtt írsz, olvasd el a keresési paramétereket!
Bi pasi hármashoz?Üzit kérünk!
Sziasztok. Holnap,11-én péntek este csatlakoznék párhoz a hölgy örömére. Priv.levelet várok. Köszönöm.
Jó estét kívánok mindenkinek.
Érett hölgy táraságát keresem.
Lehetőleg a közelembe, hogy rendszeresen
tudjak látogatást tenni.
A kor igazán nem nagyon számit,
de valójában örülnék ha 50 60 max 65 év körüli lenne.
Hogy miért? Mert ez a korosztály nem játszik,
tudja mi kell neki. Ezért.
Köszönöm a figyelmet.
Jóéjt.
Érett hölgy táraságát keresem.
Lehetőleg a közelembe, hogy rendszeresen
tudjak látogatást tenni.
A kor igazán nem nagyon számit,
de valójában örülnék ha 50 60 max 65 év körüli lenne.
Hogy miért? Mert ez a korosztály nem játszik,
tudja mi kell neki. Ezért.
Köszönöm a figyelmet.
Jóéjt.
Sziasztok!
A hétvégén Dél-Dunántúli házaspárt keresek hármas kikapcsolódásra. Katt a társkeresős adatlapomra!
A hétvégén Dél-Dunántúli házaspárt keresek hármas kikapcsolódásra. Katt a társkeresős adatlapomra!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Bocsánat: az email címem helyesen: molnarattila2021@citromail.hu
Pár házibarátja lennék, kortól függetlenül.Sopron-Szhely környékén. Egymás előtti meztelenkedésben, kukkolásban is benne volnék.
molnarattila@citromail.hu
molnarattila@citromail.hu
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli