Sziasztok.
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Heteró perverzió mentes nem dohányzó párként keresünk hasonló fiatalabb férfit 34 éves korig.bezárólag heteró hármas együttlétekhez. reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel. HELY VAN , DISZKRÉCIÓ alap. csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
Szinten.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ápolt, intelligens, normális, diszkrét pasi vagyok. Gödöllői otthonomban fogadnék párt. Minden jóban benne vagyok. 19cm mérettel. Akár napközben is ráérek, de az esti órák is megfelelnek. Beszélgetés, iszogatás a kerti jakuzziban, aztán indulhat az élvezet. Írjatok!
Sziasztok!
Mi is keresnénk, adatlapunkon leírtak szerint.
Mi is keresnénk, adatlapunkon leírtak szerint.

Sziasztok.Kedves párt keresek lehetőleg hosszú távra a közelemből.
Sziasztok, érett molett párt keresek minden jóra izgat a kukkolás nudizás különleges helyszínen 34 éves diszkrét srác vagyok Zalából spiki19870130@gmail.com
Házibarátot keresünk rendszeres találkákra, hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kinek lenne kedve találkozni?
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziaasztok

Sziasztok!
Hetero férfivel ismerkednék.
Hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok! Dombóváron valaki?
Sziasztok!Párral ismerkednék!Kedves,normális, igényes légy!! Házi barát lennék!!! Kép csere kötelező!!Skypon vagy akár emailba..
Pár házibarátja lennék
Sziasztok.
Keresünk július 30.estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Keresünk július 30.estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T