Balatonszemesen leszek szombattól egy hétig a környéken ismerkednék párokkal vagy hölgyekkel
Heteró perverzió mentes nem dohányzó párként keresünk hasonló fiatalabb férfit 34 éves korig.bezárólag heteró hármas együttlétekhez. reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel. HELY VAN , DISZKRÉCIÓ alap. csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok.Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Van itt olyan pár,aki valójában is keres férfit??
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Július 16-án Gárdonyban leszek és egy párokat esetleg lányokat keresek kellemes időtöltésre. (Kukkolás/cuckold)
Július 16-án Gárdonyban leszek és egy párokat esetleg lányokat keresek kellemes időtöltésre. (Kukkolás/cuckold)
Sopronban vagy a környéken ismerkednék.
molnarattila2021@citromail.hu
molnarattila2021@citromail.hu
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Fiatal uni bi pasit keresünk a közelünkből max átlagos mérettel.Ápoltság ,diszkréció adott és elvárt.Leveleket lehetőleg képpel a goldenmilf40@gmail.com címre várjuk. Erősen orálcentrikus pár vagyunk. Általában este 10 után érünk rá.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Pár, ki találkozna? Bp, vagy a környéken
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Ma Szegeden valakik?
Balaton északi parton párjuk nélkül /vagy párjuk mellett
/ unatkozó anyukákat, hölgyeket, asszonyokat diszkréten felkeresek és igény szerint kielegítek, majd távozom. Ápolt, diplomás pasi (43) sportos alkattal. (172/70) Közös fürdés, bicajozás is lehet. A találka nálam is megoldható.

Sziasztok !Pár hazibarátja lennék Berettyoujfalu kke!
Igényes 35 éves normál testalkatú pasikénk ismerkednénk
Meretem 17/5-6, mindenhol borotvált vagyok.
Napközben érek rá hétköznapokon.
Képeket privátban illetve kapcsolatra jelölésel tudok mutatni.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj.
Meretem 17/5-6, mindenhol borotvált vagyok.
Napközben érek rá hétköznapokon.
Képeket privátban illetve kapcsolatra jelölésel tudok mutatni.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj.
Sziasztok!
Hosszú távra keresnék egy Hölgyet vagy egy kedves párt, leginkább Pest megyéből, de annyira nem nagy ez az ország.
Részletek az adatlapomon vannak, pár képpel kiegészítve.
Jó keresést és szép napot mindenkinek!
Hosszú távra keresnék egy Hölgyet vagy egy kedves párt, leginkább Pest megyéből, de annyira nem nagy ez az ország.
Részletek az adatlapomon vannak, pár képpel kiegészítve.
Jó keresést és szép napot mindenkinek!
Sziasztok.
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Heteró perverzió mentes nem dohányzó párként keresünk hasonló fiatalabb férfit 34 éves korig.bezárólag heteró hármas együttlétekhez. reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel. HELY VAN , DISZKRÉCIÓ alap. csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük