Sziasztok!Párral ismerkednék!Kedves,normális, igényes légy!! Házi barát lennék!!! Kép csere kötelező!!Skypon vagy akár emailba..
Sziasztok! Van olyan pasi aki szeretne 40-es pár házibarátja lenni? Csak a is közelböl!!
Megkerestek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 14. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 14. szerda 20:04
Törölt felhasználó (4129052)

Sziasztok.
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Nyugat-Dunántúl.
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Nyugat-Dunántúl.
Sziasztok.
Nyugat-Dunántúl.
Nyugat-Dunántúl.
Nem független, harmincas, igényes, középvezetőként dolgozó pasiként keresek alkalmi, izgalmas kalandot Budapesten vagy Érden, illetve ezek vonzáskörzetében. Előbbi esetben hely kell, utóbbi településen van helyem alkalmanként.
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet
Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet

Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
Sziasztok, izgi párral összejönnék, akár házibarátnak is, képeim az adatlapomon. Semmi jónak nem vagyok elrotója, fogadni és utazni is tudok. Keressetek bizalommal, szép napot!
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy tag szereti ha használva van. Folytogatàs, pofozàs, kényszer francia stb.
Budapest és pest megye.
35 éves igényes vékony testalkatú pasi vagyok, 16/5-6 mérettel
Olyan hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy tag szereti ha használva van. Folytogatàs, pofozàs, kényszer francia stb.
Budapest és pest megye.
35 éves igényes vékony testalkatú pasi vagyok, 16/5-6 mérettel
Sziasztok. Kezdő. De nagyon perverz nő vagyok. 60 as ffi t keresünk akár Sado Mazo t. Is. Baszni akarok. Nem. Családot alapítani. Póráz. Csunyabeszéd. Kikötözés. Érdekel nagyon. És persze az Anal sex!! Hatalmasat élvezek tőle. A Reglapom igazol. Sziasztok. Andrea
Van a nagy lófaszt!
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2021. 07. 13. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt nem lesz olyan, aki azt fogja mondani, hogy ő nem tudja...
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2021. 07. 14. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 14. szerda 11:39

Sziasztok!
Olyan házibarátot keresünk, aki tudja mit jelent egy pár szexuális életét színesíteni hosszú távon.
Olyan házibarátot keresünk, aki tudja mit jelent egy pár szexuális életét színesíteni hosszú távon.
Sziasztok!
szia van . csak nem biztos hogy a Te korosztályod a legkeresettebb az oldalon . de olvastam már olyat a chaten hogy 50+ os férfi társaságát kereste pár -sok sikert..-
(Ez egy válasz 750es üzenetére (2021. 07. 13. kedd 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonszemesen leszek szombattól egy hétig a környéken ismerkednék párokkal vagy hölgyekkel
Heteró perverzió mentes nem dohányzó párként keresünk hasonló fiatalabb férfit 34 éves korig.bezárólag heteró hármas együttlétekhez. reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel. HELY VAN , DISZKRÉCIÓ alap. csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok.Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Van itt olyan pár,aki valójában is keres férfit??
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Július 16-án Gárdonyban leszek és egy párokat esetleg lányokat keresek kellemes időtöltésre. (Kukkolás/cuckold)
Július 16-án Gárdonyban leszek és egy párokat esetleg lányokat keresek kellemes időtöltésre. (Kukkolás/cuckold)
Sopronban vagy a környéken ismerkednék.
molnarattila2021@citromail.hu
molnarattila2021@citromail.hu