Ha házibarátot kerestek,aki diszkrèt,igènyes,sportos,ès imádja ha örömet okoz.Ittvagyok!!!!!Borsod ès környèke.Írjatok,talizzunk.
Sziasztok,ápolt,igényes,férfiként keresem,hasonlo házaspár,Barátságát,figyelmes,alkalmaszkodo,de ugyan akkor,határozott,férfi vagyok,szeretek irányitani szex közben de figyelek a partnerem igyényére is! Korrekt,diszkrét,vagyok
ki is rázza a farkat a kedves feleség?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 19. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 19. hétfő 09:38

Törölt felhasználó (3969012)

Ma délelőtt 11 körül westend feleségemnek valaki nem vesz szexi ruhát? 30-40 közötti pasikat keresünk. Jóképű, johumoru és ne macis legyél

Ma délelőtt 11 körül westend feleségemnek valaki nem vesz szexi ruhát? 30-40 közötti pasikat keresünk. Jóképű, johumoru és ne macis legyél

Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Masszírozni is elég jól tudok.
Sziasztok!
40 es,hetero férfivel ismerkednék.
40 es,hetero férfivel ismerkednék.
Pár házibarátja lennék diszkréten. Játékszere hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes 40 es pasi vagyok.
Ma délelőtt westend feleségemnek valaki nem vesz szexi ruhát? 30-40 közötti pasikat keresünk. Jóképű, johumoru és ne macis legyél

Sziasztok! Ma este párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten, utazni tudok. Viberen vagy Whatsappon megoldható a kapcsolattartás. Valós párok írjanak! Írjatok bátran privát üzenetet!
Budapesten csatlakoznék,párhoz házibarátnak,tartósra! 49 éves vagyok 177 magas és 82 kg, csupasz 16/4-es intimmel! Várom leveleitek, üdv:Attila.
45 év feletti! független férfit ,csak teljesen kezdőt keresnénk.pilisi medence régióból.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Magas, vékony, 30 körüli, hellyel rendelkező srácot keresünk hármashoz a környékről. Hangoutson írj!
Sziasztok.
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Nyugat-Dunántúl.
Fotó alapján választunk!
Keresünk július 31.-e estére egy jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Nyugat-Dunántúl.
Fotó alapján választunk!
Sziasztok!
Szivesen lennék házibarát Kom-Egom megye..
Szivesen lennék házibarát Kom-Egom megye..

Ma este 22 óra körül fogadnánk XI.kerületi lakásunkon nemdohányzó, igazán vastag farkú hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzeneteket várunk !
Sziasztok!
Budapesten vagy környékén csatlakoznék hölgyhöz, párhoz. Képet, elérhetőséget privatban küldök!
Budapesten vagy környékén csatlakoznék hölgyhöz, párhoz. Képet, elérhetőséget privatban küldök!
Sziasztok!
Ma este dekoratív lányt/hölgyet fogadnék diszkrét lakásomba kölcsönös öröm szerzésre és érzéki szexre. Aki komolyan is gondolja a randit az írjon privátban.
Üdv
Zoli.
Ma este dekoratív lányt/hölgyet fogadnék diszkrét lakásomba kölcsönös öröm szerzésre és érzéki szexre. Aki komolyan is gondolja a randit az írjon privátban.

Üdv
Zoli.
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de a biszex nem feltétel.
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok! Szívesen lennék egy pár házibarátja. Igényesség és diszkréció adott. 30 éves, sportos és potens srác vagyok, imádom kényeztetni és számomra a női orgazmus az ami igazán beindít. Hosszútávra tervezek, akkor jöttök vagy megyek amikor csak akartok. Budapesten helyem van, de természetesen utazni is tudok ha úgy kényelmesebb nektek.