Sziasztok!Párral ismerkednék!Kedves,normális, igényes légy!! Házi barát lennék!!! Kép csere kötelező!!Skypon vagy akár emailba..
Sziasztok
Hölgyeket vagy párokat keres közös időtöltésre minden korosztályból

Budapest - Esztergom vonalon szivesen ismerkednek parral, holgy oromere. 25F vagyok. Diszkrecio adott.
Kerlek keress privatban, erettebb nagy cicis par elonyben.
Üdv! Gergo.
Kerlek keress privatban, erettebb nagy cicis par elonyben.
Üdv! Gergo.
ez nem semmi hírdetés . frissítitek a ruhatárát
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 19. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 19. hétfő 09:38
Törölt felhasználó (3969012)

Ma délelőtt 11 körül westend feleségemnek valaki nem vesz szexi ruhát? 30-40 közötti pasikat keresünk. Jóképű, johumoru és ne macis legyél

Szerda estere keresunk harmadiknak hosszu tavra pasit KIS merettel vagy part Bajan. Ha erdekel irj uzenetet es megbeszeljuk a tobbit.
Sziasztok. Cegléd és környéki egyedülálló hellyel rendelkező 30-as pasit keresünk 3-as együttlétekhez
csütörtökön (07.22.) délelőtt szopnék kecskeméten, helyed legyen

Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Sopronban ismerkednék... elsősorban párokkal
molnarattila2021@citromail.hu

molnarattila2021@citromail.hu
Sziasztok!
Kényeztetésemre keresünk pasit, szigorúan Heteró alapon!
Ha szeretsz maszírozni, előny de nem feltétel.
Ha megkeresnél előtte adatlapot mindenképp olvass, légyszíves!
Köszönöm!
Kényeztetésemre keresünk pasit, szigorúan Heteró alapon!
Ha szeretsz maszírozni, előny de nem feltétel.
Ha megkeresnél előtte adatlapot mindenképp olvass, légyszíves!
Köszönöm!

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok Szivesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz tandem üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 11:37

45 év feletti! független férfit ,csak teljesen kezdőt keresnénk.pilisi medence régióból.
Heteró perverzió mentes nem dohányzó párként keresünk hasonló fiatalabb férfit 34 éves korig.bezárólag heteró hármas együttlétekhez. reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel.
HELY VAN ,és nem utazunk . DISZKRÉCIÓ alap. Csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
HELY VAN ,és nem utazunk . DISZKRÉCIÓ alap. Csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
Sziasztok!
Hosszútávra keresek szex partnert. Lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből ismerkedek lányokkal, elhanyagolt hölgyekkel vagy párokkal.
Üdv Zoli
Hosszútávra keresek szex partnert. Lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből ismerkedek lányokkal, elhanyagolt hölgyekkel vagy párokkal.
Üdv Zoli
Sziasztok.
Keresünk július 31.-e estére egy fotóval rendelkező, jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Nyugat-Dunántúl.
Fotó alapján döntünk!
Keresünk július 31.-e estére egy fotóval rendelkező, jóképű,masszírozni tudó,de legalább is masszírozni szerető,35-45 év közötti pasit harmadiknak.Persze nem csak masszírozásra…… A&T
Nyugat-Dunántúl.
Fotó alapján döntünk!
Szívesen állok rendelkezésre!
Diszkrét házibarátként csatlakoznék párhoz Sopronban.
Sziasztok!
Szeretnék egy kedves párhoz csatlakozni, akik türelemmel - szeretettel, bevezetnének a 3-as / bisex rejtelmeibe.
Sportos, sármos, ápolt pasi vagyok!
Szeretnék egy kedves párhoz csatlakozni, akik türelemmel - szeretettel, bevezetnének a 3-as / bisex rejtelmeibe.
Sportos, sármos, ápolt pasi vagyok!
Ha házibarátot kerestek,aki diszkrèt,igènyes,sportos,ès imádja ha örömet okoz.Ittvagyok!!!!!Borsod ès környèke.Írjatok,talizzunk.
Sziasztok,ápolt,igényes,férfiként keresem,hasonlo házaspár,Barátságát,figyelmes,alkalmaszkodo,de ugyan akkor,határozott,férfi vagyok,szeretek irányitani szex közben de figyelek a partnerem igyényére is! Korrekt,diszkrét,vagyok