Sziasztok!intelligens ffit keresunk noi tagunk hölgyünk kényeztetésére!légy ápolt intelligens független!csak komoly ffi írjon nekünk aki tud randizni es elfogadja hogy első randinal xekx nincs!bajusz szakál kizáró ok.noi tagunk magasra tette a mércét!csak olyan írjon aki ezt el is fogadja!30-35 szabolcs megye elony
holnap kb 9:30-11:00 szopnék Lajosmizsén, helyem van
LENYELEM

LENYELEM

Sziasztok!
Ma estére beszállnék párhoz,Budapesten! Én 49 éves férfi vagyok 177 magas és 82 kg. az intim méretem 16/4-es.
Ma estére beszállnék párhoz,Budapesten! Én 49 éves férfi vagyok 177 magas és 82 kg. az intim méretem 16/4-es.
Komáromi párhoz beszálnák.
Sziasztok!
Határozott,domináns férfivel ismerkednék.
Határozott,domináns férfivel ismerkednék.
Sziasztok!Szombathelyen és környékén keresek 40-60 közötti hölgyet,párt hosszútávú baráti kapcsolatra.Hely van!Privátban írjatok!
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz tandem üzenetére (2021. 07. 27. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 27. kedd 18:24

egy db .férfit keresünk szombat délutánra beszélgetni ,ismerkedni.45 év felett 180 cm alatt.kapkodók sietők véletlenül se írjanak.Facebook oldal szükséges. üdv!
Sziasztok.Házibarát lennék ,párt keresek.Budapest.

Sziasztok!
július 29-én, csütörtök este utazunk Siófokra a hétvégére. Van még 1-2 hely a nyaralóban. Ki tartana velünk?
július 29-én, csütörtök este utazunk Siófokra a hétvégére. Van még 1-2 hely a nyaralóban. Ki tartana velünk?
Heteró perverzió mentes nem dohányzó párként keresünk hasonló fiatalabb férfit 34 éves korig.bezárólag heteró hármas együttlétekhez. normál vaginális szex semmi perverzebb .A két férfi közötti intim érintkezés kizárva
reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel. "ma ráérek tipusú pasik sem érdekelnek.
HELY VAN ,és nem utazunk . DISZKRÉCIÓ alap. Csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
reális távolságból. rapid gyors kaland nem érdekel. "ma ráérek tipusú pasik sem érdekelnek.
HELY VAN ,és nem utazunk . DISZKRÉCIÓ alap. Csak farok képek nem érdekelnek . figyelem felkeltő levél igen. Csak egy kapcsolatra jelölés írás nélkül NEM elfogadott a részünkről. és olyanok sem akik kiesnek a keresési feltételeinkből .köszönjük
Sziasztok. Esztergom- Budapest vonalon keresek part. 25 eves srac vagyok, telt idomokat szeretem, 40-50 koruli erettebb korosztaly erdekelne. Utazni tudok.
Sziasztók !
Negyvenes pasiként ismerkednék !
Pár társaságát keresem !
Negyvenes pasiként ismerkednék !
Pár társaságát keresem !
egy db .férfit keresünk szombat délutánra beszélgetni ,ismerkedni.45 év felett 180 cm alatt.kapkodók sietők véletlenül se írjanak.Facebook oldal szükséges. üdv!
Sziasztok kezdo biszex pasikent szivesen lennek hazibarat
Sziasztok! Házibarát lennék,ha keres még ilyet valaki..
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok! Házibarátot keresünk éves állásra, hellyel és hétvégi szabadidővel rendelkező férfi személyében
További részletek privátban, macis testalkat , szőrös intim, kép nélküli adatlap és távolról jelentkezők kérjük ne fáradjanak

Harmas szexkapcsolatra keresnek egy kellemes part.