Sziasztok. Htávra párt keresek. Kecskemét és kkr.
Sziasztok !
Ma estére keresünk hetero, nemdohányzó, lehetőleg nagy, vagy vastag mérettel rendelkező pasit hármasra. Csak privát üzenetet várunk ! Hely van Bp. XI.ker. !
Ma estére keresünk hetero, nemdohányzó, lehetőleg nagy, vagy vastag mérettel rendelkező pasit hármasra. Csak privát üzenetet várunk ! Hely van Bp. XI.ker. !
Sziasztok! Hölgy lány elhanyagolt anyukák ma este nem csatlakozna fiatal házaspár hoz? Írjátok
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Bács kiskun megyei idősebb pár házibarátja lennék.Akar bisex alapon is
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
#65535 ma 14:11 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)valospar2021valospar2021 Sziasztok ma estére keresünk max 42 éves pasit szeress masszírozni nyalni hatvan és környéke előny helyünk van viber számot adj csak privibe
Sziasztok!
Szeretném megtalálni azt a kedves hölgyet - vagy párt, aki(k) hozzám hasonlóan kevés szabadidővel rendelkeznek, de igen is igénylik az ölelést, a jó szexet.Személyemben egy ápolt, sármos jó kiállású pasit találtok. Budapesten vagy környékén szeretnék hosszútávú kapcsolatot, főleg a kora reggeli órákban.Amit biztosan ígérhetek: diszkréció, intelligencia, jó kedv és sok sok finom ölelés. Kérlek ha Te is (Ti) hasonlóan gondolkoztok, küldjetek egy mobil számot, természetesen, bármely szituációban vállalható módon és stílusban felhívlak. Úgy gondolom egy közös kávézás közben a többit személyesen megbeszéljük.
Puszi:
Koncimaci@gmail.com
Szeretném megtalálni azt a kedves hölgyet - vagy párt, aki(k) hozzám hasonlóan kevés szabadidővel rendelkeznek, de igen is igénylik az ölelést, a jó szexet.Személyemben egy ápolt, sármos jó kiállású pasit találtok. Budapesten vagy környékén szeretnék hosszútávú kapcsolatot, főleg a kora reggeli órákban.Amit biztosan ígérhetek: diszkréció, intelligencia, jó kedv és sok sok finom ölelés. Kérlek ha Te is (Ti) hasonlóan gondolkoztok, küldjetek egy mobil számot, természetesen, bármely szituációban vállalható módon és stílusban felhívlak. Úgy gondolom egy közös kávézás közben a többit személyesen megbeszéljük.
Puszi:
Koncimaci@gmail.com
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Szegedi pár házibarátja lennék

Házibarátot keresünk ápolt, potens, szőrtelen férfi személyében. Előnyt jelent ha elolvasod az adatlapunkat és értelmezni is tudod.
Jelige: Átutazók, gyorstüzelők kíméljenek!
Jelige: Átutazók, gyorstüzelők kíméljenek!
Sziasztok, fiatal nemreg regisztralt fiatal fiukent part keresek, Esztergom vonzaskorzet. Privatban adok telefonszamot. Erett holgynek orulnek. Akar ma este is.
Sziasztok! PÁRT keresek, szívesen játszanék ma egy feleséggel. Pilisvörösvár vonzáskörzet lenne legideálisabb.
27 éves srác vagyok. Privátban adok telefonszámot..
27 éves srác vagyok. Privátban adok telefonszámot..
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Az ország középső részén lennék házibarát,ha kerestek ilyet...
Mosonmagyaróvár s kőrnyékén pár házibarátja lennék diszkréten hosszú távon. Élvezés felső fokon. Igényes 40-es pasi. Kor alkat nem számít.
Hajdú-Bihar megyei pár házibarátja lennék.
Kölcsönös erotikus masszázshoz, keresek nőket!
Sziasztok. Bp-i igényes hetero házaspár-t keresek ahol a hölgy arányosan nőies alkatú idomú és szereti a potens nagyobb méretet Hely van Szigetszentmiklóson. . Többit személyesen.

Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban