Sziasztok! A mai nap szívesen csatlakoznék párhoz, benne lennék Cuckold kalandban is.
De szívesen kényeztetnék hölgyet kettesben is. 22 éves sportos, nagyon igényes srác vagyok átlag mérettel.

Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Balatonfüred környékén kukolhatok vagyunk szabadban/lakásban férfi/nő/párok be is lehet szállni!Ugyavn ez fordítva is érvényes.Egymás előtti elélvezt is érdekelne.Privatban írjatok!
Sziasztok! 28 éves fiú keres Párt! Érett párt leginkább.
A hölgy jelöltnél előny, ha nagy cicikkel megáldott.
Utazni tudok! Privátban adok más elérhetőséget is.
Budapest- Piliscsaba környék előny.
A hölgy jelöltnél előny, ha nagy cicikkel megáldott.
Utazni tudok! Privátban adok más elérhetőséget is.
Budapest- Piliscsaba környék előny.
Ma este?
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Borsodban házibarát lennék diszkrét vagyok ápolt borotvált jó méretű pasi
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!Párral ismerkednék!!Hosszú távra lennék Házi barát!!Légy normális,kedves..
Sziasztok! Nagyméretű (18+), 35 (nagyon max 40) év alatti pasit keresünk hölgy tagunk vagy mindkettőnk örömére (tehát bi nem feltétel, de előny).
Sziasztok!Párral ismerkednék!!Hosszú távra lennék Házi barát!!Légy normális,kedves..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok. Párként fiatal heteró férfit keresünk. (maximum 34 éves korig.) pest megyéből Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz . Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet. Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk. Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, Sajnálom de aki nem fér bele az elvárásaimba az választ se várjon CSAK kapcsolatra jelölők nem érdekelnek..Dominánsak domimáljanak otthon . Bi partnerrel rendelkezők is a párjuknál gyakoroljanak mert nálam nem fognak..Szerintem nem tartozok beszámolóval senkinek így a csak kíváncsiak kerüljenek
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok! Szivesen társulnék, párokhoz,akár csak orális kényeztetés erejéig is...hetero.
A mai estére vagy péntek estére keres Bp-i pár, 40+ férfit.
A mai estére vagy péntek estére keres Bp-i pár, férfit.
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nem független,kevés szabadidővel rendelkező pasi,házi barátnak szegődne,a hölgy örömére,ha igy megfelelek többit privátban,kor alkat nem számit.
Hello! Pár keres pasit harmadiknak aki tényleg komolyan is gondolja! Írjatok! Borsod m!!!