Sziasztok !
Párt keresnék hosszabb távra.!
Ahol a hölgyet kényeztetném szex előtt, és szex közben.
Baja és környékéről.
Párt keresnék hosszabb távra.!
Ahol a hölgyet kényeztetném szex előtt, és szex közben.
Baja és környékéről.
Párt keresek , akik tudnának ma fogadni fiatal pasit. 27 éves vagyok, utazás megoldható. Esztergom- Budapest vonal.
Telt alkat előnyben. Kérlek írj privátban.
Telt alkat előnyben. Kérlek írj privátban.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kecskemét?
Sziasztok.Debrecen és környékén pár házibarátja lennék.Igényes,diszkrét vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
keresgélünk az adatlapunkon leírtak szerint
Párt keresek akikhez csatlakozhatnék
Hali. Ha a 24 éves egyedülálló FFI belefér akkor éjfél után benne lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 21. szombat 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 21. szombat 18:52
Törölt felhasználó (4599452)

Sziasztok! Ma késő estére keresünk harmadiknak 25-35 között férfit ( csak 18+os mérettel) mi egy összejárós 33+45 pár vagyunk több infó privátba
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok! Ma késő estére keresünk harmadiknak 25-35 között férfit ( csak 18+os mérettel) mi egy összejárós 33+45 pár vagyunk több infó privátba
Sziasztok!
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Sziasztok. Keresek párt akikhez csatlakozhatnék , nem csak egy alkalomra ,hanem hosszabb távon is működhet.
Szendvics kedvelő párral ismerkednék (elsősorban BP és környéke). Voltam már házibarát, tudom mivel jár.
Szeretem, amikor ketten élveztetjük a feleséget, ő meg kettőnk között élvezi a dupla gyönyört
.
Privátban keressetek, pls.
Szeretem, amikor ketten élveztetjük a feleséget, ő meg kettőnk között élvezi a dupla gyönyört

Privátban keressetek, pls.