Nő vagy pár aki hosszútávú, tartós kapcsolat reményében van itt?!?

Sziasztok !
Zsolt vagyok, 25 éves és 191 cm magas.
Most pénteken (augusztus 27) a Köki-terminálban leszek 10 órától 13 óráig (12 órára megyek vért adni, hátha másnak is megjön a kedve hozzá). Ott kötetlenül tudunk beszélni, ha valaki szeretne velem találkozni, akkor nyugodtan írjon nekem privát üzenetet.
További jó keresést mindenkinek,
Zsolt
Most pénteken (augusztus 27) a Köki-terminálban leszek 10 órától 13 óráig (12 órára megyek vért adni, hátha másnak is megjön a kedve hozzá). Ott kötetlenül tudunk beszélni, ha valaki szeretne velem találkozni, akkor nyugodtan írjon nekem privát üzenetet.

Zsolt
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Fiatal, koromnál jóval fiatalabbnak kinéző fiú vagyok. Valakit érdekelne szerepjáték? Az én fantáziám határtalan
Ha érdekel valakit, akkor keressetek privátban

Fiatal, koromnál jóval fiatalabbnak kinéző fiú vagyok. Valakit érdekelne szerepjáték? Az én fantáziám határtalan

Ha érdekel valakit, akkor keressetek privátban

Holnap délelőtt párt hölgyet keresek Zalából minden jóra, 34 éves srác vagyok izgat a kukkolás minden más
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok !
Zsolt

Zsolt
Sziasztók !
Negyvenes egyedüli pasiként, pár diszkrét barátja lennék helyem van !
Negyvenes egyedüli pasiként, pár diszkrét barátja lennék helyem van !
Sziasztok,intelligens pár diszkrét partnere lennék hosszabb távú kapcsolatban.Bajai független,fiatalos,helyes pasi vagyok.
Sziasztok! Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,kevés szabadidővel,házibarátnak szegődne,egyedül álló hölgyhöz,párhoz, a hölgy örömére,megfelelek keres.
Sziasztok! Lányok? Hölgyek? Párok? Szívesen lennék házibarát...részletek az adatlapomon.
Baranyai nagyobb intimmel ffi, harmadiknak?
Vas és Zala megyében nagy farkú srác hölgyet keres! Írj privát üzenetben!
Érett molett párt hölgyet keresek keddre kukkolásra autóban szabadban extrém helyen minden jóra Zalából 34 éves srác vagyok. spiki19870130@gmail.com
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok! Nőt, Párt keresnék kellemes időtöltésre! Győr-Komárom-Tatabánya-Esztergom-Bicske környékén!
Sziasztok !
Párt keresnék hosszabb távra.!
Ahol a hölgyet kényeztetném szex előtt, és szex közben.
Baja és környékéről.
Párt keresnék hosszabb távra.!
Ahol a hölgyet kényeztetném szex előtt, és szex közben.
Baja és környékéről.
Párt keresek , akik tudnának ma fogadni fiatal pasit. 27 éves vagyok, utazás megoldható. Esztergom- Budapest vonal.
Telt alkat előnyben. Kérlek írj privátban.
Telt alkat előnyben. Kérlek írj privátban.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal.
Szia , Sziasztok !