Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Ismerkednék, referenciám van is már innen az oldalról
Várom az üzeneteket!

EPER, PEZSGŐ & SZEX Szeptember 8.-án szerdán Kőszegen leszek egy szállodában. Örömmel fogadnám egy szimpatikus hölgy vagy (házas)pár látogatását vagy akár én magam is szívesen megyek látogatóba. Ha nyitottak vagytok az ismerkedésre egy kedves heteró pasival, akkor írjatok privát üzenetben. Szívesen küldök magamról fényképet is emailben. Az epret és a pezsgőt a buliba én viszem.

Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Lányos játékokra keresünk lányt
Ma este 22 órától keresünk 30 év feletti hetero pasit, aki párosunk hölgytagját át masszírozná, majd benne lenne egy hármas szexben. Nagy vagy vastag méret előny. Csak privát üzenetre reagálunk. Hely van Bp. 11.ker.
Kedves pár házibarátja lennék.
Farkam mérete nem nagy,viszont vastag és mindig teli ,fotóim videóm vannak fent.
Írjatok nyugodtan
Farkam mérete nem nagy,viszont vastag és mindig teli ,fotóim videóm vannak fent.
Írjatok nyugodtan
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében
Pesten párhoz beszállnék
Üdv!
Házibarát lennék Kecskemét és környékén.
Házibarát lennék Kecskemét és környékén.
Sziasztok
Nyíregyházi biszex sub beállitottságu férfit keresünk házibarátnak.
Részletek privátban.
Nyíregyházi biszex sub beállitottságu férfit keresünk házibarátnak.
Részletek privátban.
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Szeressétek az irányítható pasit!!!
Szeressétek az irányítható pasit!!!
Házi barát lennék párnál
Sziasztok! Nagy mérettel rendelkező fiatalos, ápolt, igényes férfiként keresek hasonló párt, lányt. Diszkréció, ápoltság, intelligencia alapfeltétel. Köszi előre is!
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,