Párral ismerkednék hosszú távra. 190/90 19/6 pasi
Sziasztok!
Ismét nekifutnánk ennek a dolognak!
Párt vagy pasit keresnénk a közelböl!
Nem egyszeri dologra gondolunk, hanem hosszab távra!
Ismét nekifutnánk ennek a dolognak!
Párt vagy pasit keresnénk a közelböl!
Nem egyszeri dologra gondolunk, hanem hosszab távra!
Sziasztok, Bi lányt, esetleg párt keresünk, szabadidőnk kellemes eltöltésre, Budapest és környékéről. Max. 35 éves korig. ( Ha pár, akkor a fiú lehet idősebb)
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.

Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Párral ismerkednék diszkréten. Utazni tudok.
Szép napot. Tartós hosszútávú házibarát állást keresek.
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Sziasztok!
Ma esti "randink" helyett keresünk pasit akár mindkettőnk örömére 35 év alatt.
Ma esti "randink" helyett keresünk pasit akár mindkettőnk örömére 35 év alatt.
Nyíregyházán kedves párokat keresek, diszkréten.Ápolt vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok, kellemes estét. Keresek párt akikhez csatlakozhatnék, Budapest illetve Pest megyében
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Házibarátot keresünk az adatlapunkon leírtak szerint.
Holnap este, szívesen találkoznák, hármasra vágyó párral! Pest,megyébe. Ha nem sikerül lebeszélni párral, akkor a reptérre fogok kinézni! A találkozót akár oda is leegyeztethetjük.
Budapest es kornyeken
Sziasztok bisex parral ismekednek csak parok hazibaratja lennek
Házibarát lennék Győr környéki párnak. 55 éves diplomás férfi vagyok átlagos méretttel