Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!Házi barátot Hetero ápolt urat,fiút keresek ma estére aki hokizna velem volt barátnőm amatőr szexfilmjére!Csak komolyak írjanak és akik el is akarnak jönni!Levelezés nem érdekel!Helyem van Pestmegye!Fiatal igényes srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Sziasztok 2. 3 negyvenéves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Csak hetero alapon . Lehetöleg Pest megyében. A férj vagy barát vagy csak nézi az se baj. Helyünk van de utazunk is. Irj beszéljük meg a részleteket
Sziasztok!
Budapest - Dunakeszi - Vác vonalon ismerkednék, illetve csatlakoznék párokhoz kizárólag hetero alapon a hölgy örömére.

Szia
Ha gondolod ismerkedhetünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 22. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 22. szerda 09:04
Ha gondolod ismerkedhetünk

Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Jóreggelt
Unatkozó vagy esetleg elhanyagolt feleséget vagy anyukát
élveztetnék az erotika világába. Akár olykor lakásomon is.
Utazni is tudok, nem gond.
Diskrécióm alap.
Üdvözlettel: Albert
Unatkozó vagy esetleg elhanyagolt feleséget vagy anyukát
élveztetnék az erotika világába. Akár olykor lakásomon is.
Utazni is tudok, nem gond.
Diskrécióm alap.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok. Még mindig ilyen párt keresek. Remélem csak lesz lesznek akik ilyenek és írnak akarnak találkozni élőben is.
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 13:04

Sziasztok. Bp-i igényes hetero nem dohányzó párt keresek ahol a hölgy szexy buja szeximádó nagy méretet szerető nem két perces szexet szerető és ehhez keresnek 3-as-ra igényes ápolt nem dohányzó pasit. Szigetszentmiklós-on van hely akár már ma is.
Privátban keressetek.

Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nagy intimmel rendelkezo pasit keresunk a lany oromere! Szombatra budapesten!

Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne

Moto
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében
Budapesten keresek,korombeli párt vagy hölgyet,házi barát céljából,én egy ápolt potens nem független pasi vagyok,kevés szabadidővel,ház körüli munkában is be tudok segiteni,privátban keress.
Idősebb pár házibarátja lennék bács kiskun és pest megyében.
Olyan Hölgyet keresek, aki vágyik egy stabil kapcsolatra, de mellette izgatja, ha egyszerre több pasival akar lenni! Tartós kapcsolatot szeretnék egy ilyen nővel, nagyon izgat, ha a Kedvesemet, minden nap idegenek kényeztetik!
Fiatal házibarátot keresünk a környékünkről.