Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne

Moto
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében
Budapesten keresek,korombeli párt vagy hölgyet,házi barát céljából,én egy ápolt potens nem független pasi vagyok,kevés szabadidővel,ház körüli munkában is be tudok segiteni,privátban keress.
Idősebb pár házibarátja lennék bács kiskun és pest megyében.
Olyan Hölgyet keresek, aki vágyik egy stabil kapcsolatra, de mellette izgatja, ha egyszerre több pasival akar lenni! Tartós kapcsolatot szeretnék egy ilyen nővel, nagyon izgat, ha a Kedvesemet, minden nap idegenek kényeztetik!
Fiatal házibarátot keresünk a környékünkről.

Karcag és környékén keresünk.... , enyhén bi és potens pasit, 30-50-es vagy pártl!
Sziasztok. Bp-i igényes hetero nem dohányzó párt keresek ahol a hölgy szexy buja szeximádó nagy méretet szerető nem két perces szexet szerető és ehhez keresnek 3-as-ra igényes ápolt nem dohányzó pasit. Szigetszentmiklós-on van hely akár már ma is.
Privátban keressetek.

Sziasztok jófej független pasit keresünk állandó programok hazibarat
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg ujjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok
sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó és vastag farokkal, képeim az adatlapomon is vannak. Szívesen csatlakozom párhoz is.
Igen
Most már naponta háromszor-négyszer fogod kiírni ?
(Ez egy válasz djpremier üzenetére (2021. 09. 19. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 19. vasárnap 10:19

Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Lányt keresnék alkalmi de hosszútávú szex kapcsolatra, akár csak orális együttlétre is.
Pár tagja is lehet
Hálám privátban beszéljük meg.
kissimi417@gmail.com
Pár tagja is lehet
Hálám privátban beszéljük meg.
kissimi417@gmail.com
Sziasztok.Szabolcs megyei párt keresek.Hölgy is írhat.