Sziasztok! Párral ismerkednék, 27 éves fiatal srác vagyok, és kedvelem sz érettebb korosztályt. Hölgy kényeztetésére keresek, telt, nagy cici előnyben. Szombatonként Budapesten vagyok, szívesen találkoznék, de Esztergom -Tatabánya vonal is még jó lehet. Róéam: 183 magas 90 kg vagyok. Bővebben privátban beszéljünk inkább.
Emailem: letenyegergo@gmail.hu.
Lányt keresnék alkalmi de hosszútávú szex kapcsolatra, akár csak orális együttlétre is.
Hálám privátban beszéljük meg.
kissimi417@gmail.com
Hálám privátban beszéljük meg.
kissimi417@gmail.com
Sziasztok! Holnap (09.24) napközben vagy kora este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Intelligens, normális 34 éves pasi vagyok az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha szökséges helyem is van a VII. kerületben. Ha ismerősnek jelölsz látod a fotóimat, privátban pedig elérsz. Szép napot! Péter
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok.
Borsod és a környező megyékben keresek egy biszex párt, akik házibarátot keresnek.
Borsod és a környező megyékben keresek egy biszex párt, akik házibarátot keresnek.
Sziasztok irtam privátba
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 22. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 22. szerda 14:44
Törölt felhasználó (4584362)

Sziasztok. Egerbe keresünk megbízható pasit ..
Nagykanizsán és környékén pár házibarátja lennék! Keresetek privát üzenetben!
Sziasztok, keresem azt a párt, szombat éjszaka, vagy vasárnap napközben, ahol a hölgyet izgatja ès aktívan részt is vesz a fiúk orális játékában. Az csak megbeszélés kèrdèse, hogy szeretné hogy őt kényeztessük, ha csak egy Yoni masszázsra vágyakozik, abban is több éves tapasztalatom van, de akár egy forró hármas szexben is benne lennék mindenki örömére . Fiúk közt csak orális szex jöhet szóba, amennyiben szimpatikusak vagyunk egymásnak akár rendszeresen is tudnánk találkozni! Utazni ès fogadni is tudok, Veszprém, Vas, Gy.M.s megye jöhet szóba. Kitöltött, fényképes adatlappal várom a jelentkezést, privát üzenetben .
Szia. Én nagyon szívesen megismernélek kényeztetnélek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 22. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 22. szerda 09:04
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne…

Moto
Nyalós pasi forró ajkával, párt keres, közös gyönyörök kéjes megélésére
Minden megoldás érdekel

Sziasztok! Házi barát lennék,ország középső részén.
Sziasztok! Szexkapcsolat céljából keresném hölgy partnerem, 35 éves kor felett, Nagykanizsa vonzáskörzetében. Akár hosszú távon is. 30-as, diszkrét, ápolt, igényes, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg ujjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok
Sziasztok! Jó fej belevaló párral imerkednék közös hancúrra vagy csak a hölgyel.....
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok! Párral ismerkednék, 27 éves fiatal srác vagyok, és kedvelem sz érettebb korosztályt. Hölgy kényeztetésére keresek, telt, nagy cici előnyben. Szombatonként Budapesten vagyok, szívesen találkoznék, de Esztergom -Tatabánya vonal is még jó lehet. Róéam: 183 magas 90 kg vagyok. Bővebben privátban beszéljünk inkább.
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei pár házibarátja lennék. Igényes, diszkrét vagyok.