Helló írtam!
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nagy mérettel pasikat keresünk. Romákat föleg. Pusui
Biszex párhoz csatlakoznák mind a két fél örömére.. Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén, helyem van.
Sziasztok! Telt hölgytagú párosunk keres 40 körüli hetero férfit. Az ideális jelölt min 175 magas, ferfias alkatú átlag, de formás intimmel. Csak hetvégi estéken érünk rá. Ha te nem akkor felesleges írnod. És emberi tavolsagon belül.
ziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost ,alul -felül szörmentest .) csak
pest megyéből .Nem utazunk.
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
Sajnálom de aki nem fér bele az elvárásaimba az választ se várjon
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost ,alul -felül szörmentest .) csak
pest megyéből .Nem utazunk.
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet,
Sajnálom de aki nem fér bele az elvárásaimba az választ se várjon
Sziasztok!
Kedves Budapesti pár ismeretséget keresem. 36 éves sportos srác vagyok.
Kedves Budapesti pár ismeretséget keresem. 36 éves sportos srác vagyok.
Kár,hogy messze vagytok.
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pasit keresünk állandó hazibaratnak
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Van itt pár aki pasit keres? Igényes 40-es pasi vagyok. A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok!Budapesti 60-as ápolt potens pasi,házi barátnak szegődne hölgyhöz, párhoz,helyem sajna nincs utazni tudok,ház körüli munkába tudok segiteni.
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Szép napot: Attila.
Szép napot: Attila.
Vas és Zala megye területéről keresek hölgyet, aki szereti a méretes, vastag szerszámot! Jóképű, ápolt, intelligens férfi vagyok. Írj privátban!
Sziasztok! Párral ismerkednék, 27 éves fiatal srác vagyok, és kedvelem sz érettebb korosztályt. Hölgy kényeztetésére keresek, telt, nagy cici előnyben. Szombatonként Budapesten vagyok, szívesen találkoznék, de Esztergom -Tatabánya vonal is még jó lehet. Róéam: 183 magas 90 kg vagyok. Bővebben privátban beszéljünk inkább.
Emailem: letenyegergo@gmail.hu
Emailem: letenyegergo@gmail.hu
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Szép napot. Budapest és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat szeretnék kialakitani
Sziasztok.Hosszútávra keresem egy Pár barátságát helyem van és az utazás sem jelent gondot.
Szép estét mindenkinek
Szép estét mindenkinek
Ma estére vagy akár hosszabb távra keresünk 35 év feletti HETERO, nemdohányzó, borotvált pasit hármas szexre. Vastag intim előnyt jelent ! Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetekre reagálunk ! Kérjük olvass adatlapot !!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!