Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Szép napot: Attila.
Vas és Zala megye területéről keresek hölgyet, aki szereti a méretes, vastag szerszámot! Jóképű, ápolt, intelligens férfi vagyok. Írj privátban!
Sziasztok! Párral ismerkednék, 27 éves fiatal srác vagyok, és kedvelem sz érettebb korosztályt. Hölgy kényeztetésére keresek, telt, nagy cici előnyben. Szombatonként Budapesten vagyok, szívesen találkoznék, de Esztergom -Tatabánya vonal is még jó lehet. Róéam: 183 magas 90 kg vagyok. Bővebben privátban beszéljünk inkább.
Emailem: letenyegergo@gmail.hu
Emailem: letenyegergo@gmail.hu
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Szép napot. Budapest és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat szeretnék kialakitani
Sziasztok.Hosszútávra keresem egy Pár barátságát helyem van és az utazás sem jelent gondot.
Szép estét mindenkinek
Szép estét mindenkinek
Ma estére vagy akár hosszabb távra keresünk 35 év feletti HETERO, nemdohányzó, borotvált pasit hármas szexre. Vastag intim előnyt jelent ! Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetekre reagálunk ! Kérjük olvass adatlapot !!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Sziasztok! Ma napközben vagy kora este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Intelligens, normális 34 éves pasi vagyok az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a fotóimat, privátban pedig elérsz. Szép napot! Péter
Biszex párhoz csatlakoznák mind két fél örömére.. Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén.. Helyem van
Sziasztok!Igényes és Normális Párral ismerednék vagy esetleg Hölggyel de az ritka!!Utazni tudok!Képcsere kötelező!!
Házi barát is lennék!!
Házi barát is lennék!!
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg ujjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen megteszem.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2021. 09. 25. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 25. szombat 08:24

Ápolt, értelmes férfit keresünk hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Akár már ma este is találkozhatunk.
Sziasztok!Ma este Balaton kőrnyèkèn,hőlgyet,pàrt keresnèk.Többit belső levèlben.
Sziasztok sportos kopasz jól tejelő kan keres privi….
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Ápolt, értelmes férfit keresünk hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.