sziasztok van itt a környékünkön nyaló bajnok?

Ma estére vagy akár hosszabb távra keresünk 35 év feletti HETERO, nemdohányzó, borotvált pasit hármas szexre. Vastag intim előnyt jelent ! Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetekre reagálunk ! Kérjük olvass adatlapot !!!
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Szép napot: Attila.
tikarus@freemail.hu
Szép napot: Attila.
tikarus@freemail.hu
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
fiatalos, sportos házibarát 35-50 szóba jöhet a környékről (Pécs vagy Baranya)
Sziasztok, házibaràt szerepet szeretnék betölteni kedves pár társaságában èreznèm jól magam, kitartó srác vagyok,és szenvedélyes elég méretes intim mèrettel.
Joestét
Szeretnék a lehetőséggel élni.
Hogy esetleg házibarát jelleg látogatnèk hetente több alkalommal
házat ahol tudják mi is az hogy házibarát és ha van rá igény.
Adatlapom nyilvános, képeim is.
Várom a jelzéseket. :/)
Szeretnék a lehetőséggel élni.
Hogy esetleg házibarát jelleg látogatnèk hetente több alkalommal
házat ahol tudják mi is az hogy házibarát és ha van rá igény.

Adatlapom nyilvános, képeim is.

Várom a jelzéseket. :/)
30as hetero pasiként csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, ha van itt olyan pár 35 alatt, aki találkozni is szeretne az érdekel. Budapest és környéke leginkább, de utazás se gond.
Sziasztok.Szabolcs megyében bi férfi tagú párt keresek.
Sziasztok szombat estére keresünk egy _Budapesti vagy környéki normális 25 - 40 közti fügetlen pasit aki beszállna egy kellemes 3 as ba kizárolag heteró alapon a lány örömére.
De párok is írhatnak !!!
De párok is írhatnak !!!
Sziasztok! Nyitott gondolkodású Párt keresnék hosszabb távra!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Házibarát lennék diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes 40-es pasi vagyok.
Sziasztok Budapest és környékén valós biszex párral ismerkednék
Sziasztok . Keresek párt akiknek harmadik tagjaként részese lehetnék szexuális életüknek. Főként Budapest és Pest megye, de közelségtől függően át tudom lépni a megye határt.
Helló írtam!
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 09. 27. hétfő 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nagy mérettel pasikat keresünk. Romákat föleg. Pusui
Biszex párhoz csatlakoznák mind a két fél örömére.. Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén, helyem van.
Sziasztok! Telt hölgytagú párosunk keres 40 körüli hetero férfit. Az ideális jelölt min 175 magas, ferfias alkatú átlag, de formás intimmel. Csak hetvégi estéken érünk rá. Ha te nem akkor felesleges írnod. És emberi tavolsagon belül.