Sziasztok,
Egy kedves párt keresek akihez házibarátként ha a közös szimpátia megvan, hosszabb távra lehet csatlakozni.
Egy kedves párt keresek akihez házibarátként ha a közös szimpátia megvan, hosszabb távra lehet csatlakozni.
Szívesen megpróbálnám elvinni a bajnoki címet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 13:03
Törölt felhasználó (4596162)

sziasztok van itt a környékünkön nyaló bajnok?

Sziasztok!Normális,Kedves Párral ismerkednék hosszú távra!Bárati alapon házi barát lennék!!Igényeség elvárt!!Utazni tudok!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Jézusom de dögös a hölgy
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2021. 09. 29. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 14:45

Sziasztok! Péntek este Ráckevére tervezünk ellátogatni. Szimpatikus pasikkal, párokkal szívesen ismerkednénk, vagy akár más izgalmakban is benne lennénk. csiniparocska@gmail.com
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék
Nyugi itt Nógrád megyében se lehet találni ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 14:42
Törölt felhasználó (4558842)

Érdekes az ország másik felén vannak a párok akik pasit házibarátot keresnek. Erre meg senki s semmi nincs.
Sziasztok! 4.-én hétfőn délelőttre keresek hölgyeket,párokat.
Sziasztok! Péntek este Ráckevére tervezünk ellátogatni. Szimpatikus pasikkal, párokkal szívesen ismerkednénk, vagy akár más izgalmakban is benne lennénk. csiniparocska@gmail.com
Érdekes az ország másik felén vannak a párok akik pasit házibarátot keresnek. Erre meg senki s semmi nincs.
Sajna messze vagy!
:(
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2021. 09. 25. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 25. szombat 16:05

Ma estére vagy akár hosszabb távra keresünk 35 év feletti HETERO, nemdohányzó, borotvált pasit hármas szexre. Vastag intim előnyt jelent ! Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetekre reagálunk ! Kérjük olvass adatlapot !!!
Kár hogy messze vagy!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 13:03
Törölt felhasználó (4596162)

Sziasztok bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből kocsiba motelba szabadba nem sexelünk fogadni tudó bi srácot keresünk 45 éves korig.

Ma estére vagy akár hosszabb távra keresünk 35 év feletti HETERO, nemdohányzó, borotvált pasit hármas szexre. Vastag intim előnyt jelent ! Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetekre reagálunk ! Kérjük olvass adatlapot !!!
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Szép napot: Attila.
tikarus@freemail.hu
Szép napot: Attila.
tikarus@freemail.hu
Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
fiatalos, sportos házibarát 35-50 szóba jöhet a környékről (Pécs vagy Baranya)
Sziasztok, házibaràt szerepet szeretnék betölteni kedves pár társaságában èreznèm jól magam, kitartó srác vagyok,és szenvedélyes elég méretes intim mèrettel.