Sziasztok!
Hétköznap, napközbeni szabadidővel keresek partnert a közelemből. Elsősorban párokat, akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció és hely szükséges.
Hétköznap, napközbeni szabadidővel keresek partnert a közelemből. Elsősorban párokat, akár hetero alapon, akár mindenki örömére, csak megbeszélés kérdése. Maximális diszkréció és hely szükséges.
Sziasztok! Kezdö aktív biszex férfi vagyok. Házibaráti kapcsolatra keresek egy párt. Utazni tudok.
Budapesti párt szopatnék
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Párt is keresünk !!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Párt is keresünk !!!!!!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Nagy intimmel fiut keresunk a mai napra a lany oromere! Nyiregyhaza es kornyeken!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, akik számára fontos a diszkréció. Ha szeretnétek/ szeretnéd hogy valaki szex közben kukkolna, majd utána kézzel kielégítenél, akkor szívesen megismernélek... 50/180/90 , független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Címem:tapintat48@gmail.com
Sziasztok!
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Olyan fiatal párt keresek, akik szívesen lennének 3-asban egy igényes, többesben tapasztalt, 40-es férfival. Privátban elértek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Fiatalos kezdő 60-as szivesen kényeztetne időnként nőiesen telt vagy nagy mellű hölgyet (a nagy méret látványa önmagában izgató) akár a párjával közösen vagy nélküle (cuckold), akár szexmentes is lehet főleg az elején csak erotikus masszázs, simogatás, finom orális kényeztetés. Elsősorban Bp. de utazni is tudok.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Bpesti ápolt potens 60-as nem független pasi,házi barátnak szegődne,kor alkat nem számit.
Holnap délután is rendelkezhetnek velem hölgyeim.

Sziasztok,
Egy kedves párt keresek akihez házibarátként ha a közös szimpátia megvan, hosszabb távra lehet csatlakozni.
Egy kedves párt keresek akihez házibarátként ha a közös szimpátia megvan, hosszabb távra lehet csatlakozni.
Szívesen megpróbálnám elvinni a bajnoki címet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 29. szerda 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 29. szerda 13:03
Törölt felhasználó (4596162)

sziasztok van itt a környékünkön nyaló bajnok?

Sziasztok!Normális,Kedves Párral ismerkednék hosszú távra!Bárati alapon házi barát lennék!!Igényeség elvárt!!Utazni tudok!